3355 poze   151352 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012
Peste
Peste
cu legume
cu legume
la cuptor
la cuptor
IMG_6222
IMG_6222
IMG_6224
IMG_6224
IMG_6913
IMG_6913
IMG_6917
IMG_6917
Crochete de legume...
Crochete de legume...
...cu pulpa de vitel
...cu pulpa de vitel
Supa de pui cu galuste
Supa de pui cu galuste
IMG_7516
IMG_7516
cotlet cu rulouri de bacon si portocale
cotlet cu rulouri de bacon si portocale

Comentarii album • 199
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
lalea 29 aprilie 2015  
Ce poate sa fie mai bun!?
carmencitavio.sunphoto.ro/CULINAR/102801996
Ciupercutele,preferatele mele!
Multi pupicei!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Monica draga!Si noi suntem fanii ciupercilor.Am desfacut ultimul borcanel de ghebe si pentru a fi mai spornice,le-am dat prin masina de tocat si am facut din ele un sos...ce s-a potrivit foarte bine cu aceste rulouri!
O seara frumoasa!Pupici!
Răspunde Raportează
lalea 2 mai 2015  
Cu mult drag!
La fel iti doresc,draga Carmen!Pupici!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Fara cuvinte
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Ma bucur ca-ti place!
Răspunde Raportează
august26 20 aprilie 2015  
Curcanul ăla îmi face cu ochiul, e apetisant rău de tot! :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos,draga Laura!
Răspunde Raportează
dobregeta 20 aprilie 2015  
Wow! Numai bunataturi. Ma duc sa pap ceva sa-mi treaca pofta.:)))))
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc,draga Geta!Ma bucur mult ca-ti place ce vezi in preparatele mele!
Răspunde Raportează
dobregeta 21 aprilie 2015  
Tocmai eu care se vede pe mine ca sunt o gurmanda. Dar arata super tot albumul.Felicitarile mele! Pupicei!
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
O masa bogata...
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Asa este Doina,dar cea mai mare parte a plecat la Brasov,la baiat!Pentru el am facut atatea bucate...sa se simta pentru mai multa vreme rasfatat "ca la mama,acasa"!
Răspunde Raportează
doinabacau 20 aprilie 2015  
Ce bine ca se poate(e destul de-aproape)!
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
draga mea nu te muti langa mine?
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
:))) Acum,"la batranete"?...mi-a intrat Moldova-n sange! :)))
...dar un schimb de experienta,tare bun ar fi! :))
Te pup!
Răspunde Raportează
mydenysa 20 aprilie 2015  
n-ar fi rau draga mea, e frumos si in Banat, de prea multa tinerete nu ma mai pot lauda nici eu, dar cu schimbul de experienta sunt perfect deacord cu tine, testez totul pe familia mea, vad ce e mai atractiv si ce nu prea, pupici!
Răspunde Raportează
alerim 19 aprilie 2015  
Eu mi-am vandut chiar acum 2 ore curcanul, altfel...ma ducea gandul la ceva ..de genul...
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Iti dai seama ce gust bogat ar fi avut rulourile astea cu curcan de casa?
Răspunde Raportează
alerim 19 aprilie 2015  
Arata f. bine si antreurile si cozonacii-pasca..Atata maiestrie, esti de apreciat , crede-ma !!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc din inima,Mirelus!Imi place mult sa gatesc,mai ales cand am si baiatul acasa!
Răspunde Raportează
clara70 19 aprilie 2015  
astazi, cred ca ne ingrasam :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Vai de mine,asta ar fi groaznic!...la cate vad si eu pe net... :))
Multumesc mult pentru vizita!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 6 decembrie 2014  
Nu cred ca am servit vreodata musaca de cartofi!
Arata foarte bine.
Răspunde Raportează
anamariab 2 decembrie 2014  
salivam privind asa bunatati
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
floralia 2 decembrie 2014  
Bunatati a la Carmen, intr-o prezentare de nota 10!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc mult,draga mea!Trecand cu privirea peste toate aceste bucate postate,fiecare,la vremea respectiva,a constituit pentru mine un veritabil festin al papilelor gustative...un festin,recunosc, ce nu este intotdeauna sinonim cu echilibrul alimentar!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,asa este,Monica draga!Nu am mai facut de foarte multa vreme musaca si-mi era tare pofta!
Răspunde Raportează
lalea 4 decembrie 2014  
Cu drag!
Te pup!
Răspunde Raportează
alerim 1 decembrie 2014  
WOW ! Ca intotdeauna.
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,Mirelus!Mi-era o pofta de musaca!!!!!!!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 1 decembrie 2014  
Tate bine atata pizza,iar musacaua este dementiala
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Nu am mai facut musaca de aproape un an...multumesc mult,Gaby!
Răspunde Raportează
isimona 1 decembrie 2014  
De mult timp tot vreau sa mai fac si eu o musaca!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Asa mi-am tot zis si eu aproape un an de zile,pana am reusit sa o fac! :)
Răspunde Raportează
FELICITA 1 decembrie 2014  
Felicitari esti o gospodina adevarata.Pofta buna!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 decembrie 2014  
Multumesc mult,draga mea!
Răspunde Raportează
anonim
Sebastian 13 august 2014  
CULINARE!!Uite un subiect Daca mai ai timp sa mai rasfoiesti aceasta "pagina", da-mi un semnal!!care ma intereseaza, de voie, de nevoie!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 august 2014  
Buna,Sebastian! :)...ce anume te-ar interesa?
Răspunde Raportează
florans 28 februarie 2014  
MADRE EEEEEEEEEEEEEEE;;MA LUAT O FOAMEEEEEEEEEEEEEE
Răspunde Raportează
ninuninulescu 27 februarie 2014  
Foarte frumos arata pizza rapida cu blat de paine ... Felicitari !

... Poate ne dai si reteta :))) !
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos,Ninu!
Iata reteta:
- 6-7 felii de paine,1/2 piept de pui fiert,1/2 cutie de ciuperci taiate,3 oua,200g.smantana,250g.branza de vaci,1 ceapa taiata solzi,1 ardei gras rosu,2-3 rosii taiate felii,cateva masline taiate feliute,sare si piper dupa gust.Astea sunt cantitatile folosite pentru o tigaie cu diametrul de 23cm.
- Am uns tigaia cu ulei si am tapetat-o cu pesmet si seminte de susan.Am asezat feliile de paine,acoperind tot fundul tigaii,am presarat branza(se poate folosi orice fel de branza),pieptul de pui taiat felii subtiri,ciupercile,ceapa,ardeiul taiat fideluta,maslinele.Se bat ouale cu smantana,sare si piper si se toarna pe toata suprafata pizzei.Deasupra se pun rosiile taiate felii(eu am avut doua felii de branza topita pe care le-am asezat peste rosii)si totul se da la cuptor pentru 30 de minute.Cand este gata se unge cu putina smantana,pentru a se inmuia putin feliile de rosii(se poate folosi suc de rosii sau orice fel de toping dorit).Pofta buna!
Răspunde Raportează
ninuninulescu 4 martie 2014  
Multumesc mult, sarut mana !
Răspunde Raportează
Meryanna 26 februarie 2014  
Foarte apetisante preparatele tale, se vede ca-ti
dedici timpul si artei culinare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc mult!Te pup dulce!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 26 februarie 2014  
Ce pofta mi-ai facut de puzza
Răspunde Raportează
olgutza 26 februarie 2014  
delicioasa
Răspunde Raportează
mydenysa 26 februarie 2014  
mi-ai facut pofta si stiu ca e delicioasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc!Este buna si foarte usor de facut!
Răspunde Raportează
andruta 26 februarie 2014  
Pizza mea de duminica seara a ratat sedinta foto..
Aceasta arata foarte apetisant!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos!De foarte multe ori,cand prepar cate ceva,uit sa fac fotografii,desi imi doresc mult sa va impartasesc si voua ceea ce gatesc!
Răspunde Raportează
andruta 4 martie 2014  
Ai mei rad de mine, ca nu-i las sa manance pana nu fac poza...
Răspunde Raportează
alerim 26 februarie 2014  
WOW !!!!!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
marimar82 26 februarie 2014  
mi-ati facut pofta!!!arata foarte bine.
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Fanita 26 februarie 2014  
nu pot rezista...deja mi-ati facut pofta;]]]
Răspunde Raportează
vali25 26 februarie 2014  
bun,bun-imi lasa gura apa
Răspunde Raportează
DenyM 26 februarie 2014  
Ce avem noi aici?!!!NUmai bunatati una si una,o gospodina desavarsita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc mult,te pup!
Răspunde Raportează
Catalina77 26 februarie 2014  
ce bine arata,dar ce foame imi este,impartiti si cu noi
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc,draga mea!Cu mult drag impart cu voi,dar din pacate,doar virtual!
Răspunde Raportează
scirlatgby 26 februarie 2014  
Arata f bine! Yamy!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc,Gaby draga!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 26 februarie 2014  
Nu degeaba la barbati, dragostea trece prin stomac!
De la pranz asteptam sa o vad. Sa va fie de bine.
Vreau si eu o portie, va rog:-)
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 5 februarie 2014  
minunat,mi-a lasat gura apa
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 februarie 2014  
Multumesc,Gaby draga!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Mi se intampla si mie,fii linistita!Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos si ma bucur sa aud ca bucatele mele trezesc oricand dorinta de a fi gustate!
Răspunde Raportează
alerim 4 februarie 2014  
Carmen draga, tu aveai obiceiuil sa scri ..nume, reteta, compozitie, acum ce faci?!...
Arata super, dar vreau sa stiu exact ce este...
Am inteles din ce ai scris la altii..ficat, ciuperci...
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Sunt ciuperci umplute cu o feliuta de cas,ciuperci tocate si calite impreuna cu putina ceapa,usturoi si cateva bucatele de ficat de porc,o rosie uscata in ulei si o feliuta de cascaval!Toate ciupercile le-am pus intr-o tava unsa cu ulei,in care am adaugat si cativa cartofi taiati,am sarat si piperat,am turnat un pahar de vin si unul de apa.Am tinut la cuptor pana s-au rumenit cartofii!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,Lia!Ciupercile sunt aproape nelipsite din meniul nostru!
Răspunde Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
delicios, imi vine sa musc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos!Ciupercile au iesit cam inchise la culoare din cauza ficatului de porc pe care l-am pus impreuna cu ele la calit,dar gustul este grozav!
Răspunde Raportează
doinabacau 4 februarie 2014  
Apetisant...sa va fie de bine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos,draga Doina!
Răspunde Raportează
lety 3 februarie 2014  
la asa bunatati nu pot spune decat pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumim,multumim mult,draga Lety!
Răspunde Raportează
lalea 3 februarie 2014  
Traim vremuri binecuvantate,draga Carmen!
Putem gati,tot ce ne doreste sufletelul!
Super bunatati!
Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!Locuiesc intr-o zona in care Profi,Penny si Lidl sunt foarte aproape de mine(la doar 10 minute).Aici gasesc aproape tot ce-mi doresc!
O zi minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
andruta 4 februarie 2014  
Si eu ma declar "fan Lidl".. In topul preferintelor mele: branzica de vaci la galetusa si branzica de vaci afumata..
Felicitari !! Trag cu ochiul la albumele dvs ori de cate ori am ocazia..
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
:) Asta este branza pe care o folosesc si eu in mai toate preparatele cu branza dulce!
Multumesc,Andruta draga!
Răspunde Raportează
andruta 5 februarie 2014  
Eu fac o branzica frecata : rastorn branzica de vaci in castron, pun 4 linguri de smantana, o ceapa mare tocata marunt, sare si boia iute. O poti manca la orice masa (mic-dejun, garnitura la o fripturica sau la cina)
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 februarie 2014  
:) Eu amestec branza cu ceapa tocata marunt sau data pe rzatoarea de sticla si scursa bine,chimen macinat,foarte putina boia de ardei dulce,sare dupa gust si ulei turnat putin cate putin ca la maioneza.Se amesteca bine de fiecare data,rezultand o crema fina,usor aerata.Noi ii spunem "icre false"!
Răspunde Raportează
andruta 5 februarie 2014  
"Suna" bine..
Răspunde Raportează
prajituri 3 februarie 2014  
numai bunatati...mi s-a facut foame numai privindu-le
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc tare mult!
Răspunde Raportează
florans 3 februarie 2014  
BRAVO ESTI O PRICEP[UTA
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 3 februarie 2014  
Imaginatie bogata, stil unic si un design perfect!
Felicitari acelor doua maini pe care le admir oridecateori vizitez albumele d-voastra culinare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,multumesc mult,Bogdan!Ce pot sa mai spun vizavi de cele scrise de tine!
Răspunde Raportează
mariuszsuka 29 ianuarie 2014  
ooo....ce festin!
numai bunatatiii!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 ianuarie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
andruta 20 noiembrie 2013  
Inghit in sec si ma gandesc ca mai am pana la ora mesei..
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 noiembrie 2013  
Ma crezi ca si eu inghit in sec cand le vad(in poze)?...sambata le prepar din nou!
Răspunde Raportează
andruta 20 noiembrie 2013  
Culmea este ca la sfarsit de saptamana am facut si eu ciuperci umplute, in 2 feluri : cu coditele tocate si amestecate cu legume calite+bulion , iar al doilea "model" cu cascaval ras si usturoi..
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 noiembrie 2013  
Daca mai gasesc pe piata ciuperci mari,sambata le prepar din nou,sa-mi satisfac pofta pe-ndelete!
Răspunde Raportează
lalea 18 noiembrie 2013  
Ciupercile,preferatele mele!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 noiembrie 2013  
Si noua ne plac foarte mult,sunt nelipsite din meniul nostru,preparate in fel si chip!
Numai ganduri bune,Monica draga!
Răspunde Raportează
Mikamo 18 noiembrie 2013  
Ce bine arata toate! O gospodina talentata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 noiembrie 2013  
Multumesc tare mult!Pupicei!
Răspunde Raportează
alerim 18 noiembrie 2013  
Cata rabdare... Ti-am mai spus eu ca esti de invidiat. Cred ca orice barbat si-ar dori o sotie ca tine .
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 noiembrie 2013  
Multumesc mult,Mirela!Esti o draguta!Te pup!
Răspunde Raportează
lety 17 noiembrie 2013  
Arata foarte bine! Chiar mi-a fost dor de bunatatile tale!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc tare mult,draga Lety!Dupa ce am revenit,mi-am dat seama cat de mult mi-ati lipsit si voi,mie!
Multi pupici,draga mea!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 17 noiembrie 2013  
minunat. si bun toate si mie imi era dor de tine
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc din suflet,Gaby!Esti o draguta!
O noapte linistita,cu vise frumoase,iti doresc!
Răspunde Raportează
floralia 17 noiembrie 2013  
Ce bine arata! Mi-a fost dor de bucataria ta. :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc mult,Floralia!
O noapte linistita!Pupici!
Răspunde Raportează
doinabacau 17 noiembrie 2013  
Arta...de ...savurat!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc,Doina draga!Din pacate,am facut putine,nu stiam daca vor fi pe placul mesenilor si n-am reusit sa le savurez(am luat o bucatica de la sot,din farfurie)!Oricum,de acum vor fi nelipsite din meniu!
Răspunde Raportează
milly 17 noiembrie 2013  
ne inviti la masa!?
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Alta data,cu mare drag!Acestea s-au terminat deja! :)
Răspunde Raportează
andruta 9 septembrie 2013  
Totu-i la superlativ !!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 septembrie 2013  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 septembrie 2013  
Multumesc frumos,Gaby!Asa prepar pestele de cele mai multe ori(sau rasol)si doar rareori il prajesc(dupa care este innebunit sotul meu)!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 2 septembrie 2013  
toate sunt foarte une,dar pestii aia cred ca au fost o nebunie
Răspunde Raportează
loroeda 27 august 2013  
Doamne ce minunatii bunacioase stiti pregati!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 august 2013  
Multumesc tare mult!
Răspunde Raportează
floralia 27 august 2013  
Frumos si gustos! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 august 2013  
Multumesc mult!
O zi minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
mydenysa 27 august 2013  
foarte apetisant si frumos, felicitari bucataresei!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 august 2013  
Multumesc frumos,asemenea si tie,pentru tot ce faci!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
Multumesc frumos,Lia!Te pup!
Răspunde Raportează
doinabacau 26 august 2013  
Si gustos,dar si frumos...
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
Multumesc,Doina draga!...Ce sa fac si eu,uneori,ma mai "chinuie si pe mine talentul"! :)))...De mult,tot voiam sa incerc unele decoratiuni din legume,iar gustul morcovului crud la friptura s-a potrivit foarte bine,mi-a placut mult de tot!
Răspunde Raportează
doinabacau 27 august 2013  
Nici cel de morcov murat,nu-i de neglijat...
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 august 2013  
De acord cu tine,Doina!Morcovul este nelipsit din conservele mele(fie in otet,fie in saramura)!...si pe langa el,imi place mult si ceapa la otet!
Răspunde Raportează
lalea 26 august 2013  
IMG_1164-o placere sa privesti!Un "tablou",superb!
Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
Mi-ai adus zambetul pe buze...:)))...portia din foto 1164 a fost a mea!.:)))
Multumesc tare mult,draga Monica!
Răspunde Raportează
lalea 26 august 2013  
Cu mult drag si multa placere!
Ma bucur,ca te-am inveselit!
Răspunde Raportează
any67 26 august 2013  
Doamne cat de bine arata totul!Multa sanatate va doresc ,sa ne mai incantati cu delicatesele dv.
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
Multumesc tare mult,Any!Sa dea Domnul,sanatate si impliniri,tuturor!
Răspunde Raportează
isimona 26 august 2013  
Au inflorit legumele in farfurie, ce frumos!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
:))) Da,da,multumesc frumos,Simona! :))
Răspunde Raportează
Maria0722 25 august 2013  
Foarte frumos ne servesti cu o prajiturica apoi facem si o scurta plimbare printre florile tale,asa da relaxare. Esti o gazda minunata. Iti multumim ca existi.
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 august 2013  
Multumesc mult pentru aprecieri si toate cuvintele frumoase,care sincer,m-au uns la suflet!
Numai bine iti doresc!
Răspunde Raportează
Ruthy 12 august 2013  
m-am uitat la tot ce e culinar,de la aperitive pana la prajituri si torturi..numai bunatati..
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 august 2013  
Multumesc frumos pentru aprecieri,esti o draguta!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 5 mai 2013  
OO...ce bine arata!!
Răspunde Raportează
mydenysa 1 mai 2013  
foarte frumos si apetisant tot ce a gatit gospodina!
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 mai 2013  
Multumesc mult pentru aprecieri!Caisele din friptura mi-au mers la suflet,sunt foarte gustoase!
Răspunde Raportează
mihaeladima 1 mai 2013  
ti'am zis ce ne pocneste o foame... cand ne uitam la poze...
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 mai 2013  
Multumesc,esti o draguta!Caisele le-am folosit prima oara la friptura si am ramas foarte incantata de gustul lor!
Răspunde Raportează
mihaeladima 3 mai 2013  
cred, cred... e o combinatie tare gustoasa...
Răspunde Raportează
taisia 30 aprilie 2013  
ce bine arata...
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 mai 2013  
Multumesc frumos!...
Răspunde Raportează
august26 30 aprilie 2013  
Pe loc, mi-au intrat în acţiune glandele salivare :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 mai 2013  
Te pup,esti o draguta!
Răspunde Raportează
taisia 11 aprilie 2013  
Bun! Arata apetisant!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 aprilie 2013  
Multumesc,multumesc,draga mea!Te pup!
Răspunde Raportează
abby1787 6 aprilie 2013  
arata demential! ioai ce foame mi-e iarasi!!!
Răspunde Raportează
TANIAMIHALCEA 2 aprilie 2013  
Waw...noroc ca mancat inainte de a intra aici,dar si asa salivez...Grozav...borsul de perisoare era specialitatea casei la mine...spun era,ca de cand sunt aici am uitat ce gust mai are!!!pupici!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 aprilie 2013  
Nici eu nu mai facusem de mult!Am gasit carne de vitel foarte frumoasa si nu m-am putut abtine sa nu cumpar si cum de regula borsul de perisoare il fac din carne de vitel...!
Pupici!
Răspunde Raportează
lalea 1 aprilie 2013  
Bunut,bunut!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 31 martie 2013  
Buneee...dar fara vitel...sa mi trimiti si mie...Maine fac si eu de legume!!Sa aveti pofta..
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 aprilie 2013  
Multumim,Mihaela!Cu prima ocazie cand voi face chiftelute doar cu legume,primul meu gand va zbura catre tine(in Saptamana Mare)!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 1 aprilie 2013  
Astept atunci!!
Răspunde Raportează
bonita12 31 martie 2013  
gandeam ca tii post dar pulpa de vitel nu creste in pom...hihi
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 aprilie 2013  
Nu,tinem post,doar in Saptamana Mare!
Răspunde Raportează
doinabacau 31 martie 2013  
Pofta buna,Carmen,dac-au mai ramas!
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 aprilie 2013  
Multumesc frumos,draga mea!
Răspunde Raportează
mydenysa 5 martie 2013  
Splendid totul! te rog sa-mi trimiti si mie! un adevarat deliciu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc frumos,Denysa!Am sa te anunt cand pregatesc iar peste!
Răspunde Raportează
elluta 27 februarie 2013  
ce sa zic, pofta cred ca ati avut din plin, mai ales ca ai zis ca sotului ii place pestele in ori ce forma
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 februarie 2013  
Cu siguranta,mai ales ca il prepar mai rar decat ar cere-o pofta!Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
lalea 26 februarie 2013  
Gustos si sanatos!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 februarie 2013  
Multumesc,Monica draga!In tinerete il mancam doar prajit sau pe gratar,bine condimentat,in ultimii ani rasol sau facut cu legume la cuptor!
Răspunde Raportează
TANIAMIHALCEA 25 februarie 2013  
Ce faoame imi este!!!Cand servesti aceste bunatati?...Vin si eu?...
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 februarie 2013  
Ooooooo,draga mea!Si ieri si azi am mancat bors de peste si peste la cuptor,bucuria sotului meu(ii place la nebunie pestele).Este tarziu acum sa te mai invit la masa,nu am prea stat la calculator,am intarziat cu raspunsurile la comentarii.Am tot umblat prin oras dupa martisoare,desi vremea a fost si este foarte rece si cu multa ploaie.Dar...te invit miercuri(am cativa musafiri)si sambata cand vine si baiatul acasa(iubirea vietii mele)!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 24 februarie 2013  
Bunn!!Pofta buna!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 februarie 2013  
Multumim,Mihaela!Cu atatea preparate din peste aici pe Sunphoto,era de asteptat sa gatesc si eu...mi-ati facut o pofta!!!!!!!
Răspunde Raportează
taisia 24 februarie 2013  
arata super...
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 februarie 2013  
Multumesc mult,draga mea!
Răspunde Raportează
scirlatgby 24 februarie 2013  
Yamy! ce bine arata!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 februarie 2013  
Multumesc,Gaby draga!
Răspunde Raportează
floralia 24 februarie 2013  
Mmmmm! Am si eu peste, dar inca nu l-am gatit. Ma inspir de la tine :) Pofta mare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 februarie 2013  
Multumim mult!Gatit la cuptor,il pot manca si eu!
Răspunde Raportează
olgutza 24 februarie 2013  
bonne apetitte ..
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 februarie 2013  
Merci beaucoup,ma chere amie!...nu am mai scris in franceza de ani de zile,uite asa ma mai amuz si eu!
Răspunde Raportează
ANDAMANUELA 24 februarie 2013  
CE BINE ARATA SI CE BUN CRED CA A FOST!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 februarie 2013  
Multumesc frumos,draga mea!A fost gustos si pofta mare...nu mai gatisem de mult peste!
Răspunde Raportează
doinabacau 24 februarie 2013  
Pofta buna,arata imbietor!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 februarie 2013  
Multumim,draga mea!Cu atatea preparate din peste in albumele fetelor,mi s-a facut pofta si am gatit si eu,spre marea bucurie a sotului,mare iubitor de peste!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.