3355 poze   152400 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

minirulade de porc

Iata cateva detalii:--am folosit caise deshidratate din comert pe care le-am pus intr-un castron cu apa fierbinte,unde le-am tinut peste 24 de ore.Cand sunt gata,asemanatoare celor proaspete,se umplu cu bucatele de cas si se pun pe un prosop absorbant.Pregatim carnea pentru rulade: eu am folosit muschiulet de porc din care am taiat felii de 1cm.grosime,pe care le-am batut ca pentru snitel si le-am condimentat cu un amestec de piper cu coriandru si ienibahar si le-am presarat cu sare.Am rulat fiecare caisa in cate o fasie de carne,le-am prins in scobitori si le-am prajit foarte putin in ulei.Le-am scos pe un prosop absorbant,le-am lasat sa se raceasca,le-am scos cu grija scobitorile,le-am infasurat in cate o fasie de sunca cruda,afumata/kaizer/jamon,ce aveti la indemana.Se prin cu scobitori si se dau la cuptor pentru cateva minunte,pana se rumenesc...Sunt delicioase,mai ales ca se simte textura caisei!
IMG_4529
IMG_4529
IMG_4530
IMG_4530
IMG_4570
IMG_4570
IMG_4572
IMG_4572
IMG_4641
IMG_4641
IMG_4643
IMG_4643

Comentarii album • 44
Nume:



andruta 17 februarie 2014  
Ma uitam la mini ruladele acestea, ca-s mai aratoase decat rulada de-am facut-o eu.. Eu am gresit ca le-am pus in cuptor cu folie de aluminiu, apoi am inlaturat folia si le-am lasat cam mult.. S-au uscat putin, dar... s-au mancat.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 februarie 2014  
Ei,mie imi place cum ti-a iesit,si in poze chiar arata foarte bine asa rumenita!Si apoi si gustul este diferit,eu inclinand mai mult spre a ta...de la o vreme,nu mai suport afumaturile!
Răspunde Raportează
andruta 18 februarie 2014  
Sincer, mie imi place afumatura, dar ficatului meu NU.. Mananc cu pofta si apoi in cade.. "in calcaie".. toata afumatura.
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 februarie 2014  
Exact asa patesc si eu!Sotul este innebunit dupa afumaturi,dar incerc sa le ocolesc cat pot de mult!
O zi minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
Ellena 2 iunie 2013  
Hai mă laşi???... Piei, ispită!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 iunie 2013  
Le-am facut pentru prima oara,dupa propria-mi inspiratie si...sunt o nebunie!!!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 19 ianuarie 2013  
eu zic sa intru la cura de zlabire ,nu ca as fii grasa(am 1,78cu si 75kg)dar dupa ce am vazut aici......
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 ianuarie 2013  
Ei,Gaby,un mic rasfat in ocazii speciale,ne putem permite! :))
Răspunde Raportează
ninuninulescu 14 ianuarie 2013  
Arata bestial !... Si muschiuletul impletit arata bine, dar miniruladele cu caise si cas m-au dat gata ! :D :D
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 ianuarie 2013  
Multumesc tare mult!Miniruladele cu caise le-am facut pentru prima oara...Initial,am vrut sa le fac cu prune umplute cu telemea,dar mi-au lipsit prunele din casa.In orice caz,le voi mai face!
Răspunde Raportează
taisia 5 ianuarie 2013  
pai si in mijloc, chestia aia albicioasa ce e?
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 ianuarie 2013  
Dupa cum am scris si la descrierea albumului,sunt bucatele de cas al carui gust se simte bine cand mananci minirulada!
Răspunde Raportează
taisia 5 ianuarie 2013  
hai ca acum am vazut si casul :)))Suna bine...facem si din astea...dar tre sa gasim un inlocuitor pentru caise...ca nu stiu daca ne-ar place cu dulce...sau mai stii...
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 ianuarie 2013  
Daca nu vrei sa fie dulce,nu va place gustul dulce-sarat,poti inlocui caisa cu castravecior murat sau in otet,iar casul il inlocuiesti cu telemea...
Răspunde Raportează
angelica 5 ianuarie 2013  
deosebita idee, pentru mine cel putin
am s-o retin s=o pun in aplicare
felicitari!
Răspunde Raportează
andruta 4 ianuarie 2013  
Masterchef Carmencitavio..
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 ianuarie 2013  
Multumesc,esti draguta!Te pup!
Răspunde Raportează
taisia 4 ianuarie 2013  
Mai multe detalii va rog...
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc de vizita,am pus detalii la descrierea albumului(la rugamintea ta)!
Răspunde Raportează
taisia 5 ianuarie 2013  
Multumesc...esti o draguta!
Răspunde Raportează
lalea 4 ianuarie 2013  
Ff gustoase!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Asa este,sunt delicioase,Monica!
Răspunde Raportează
Christina 3 ianuarie 2013  
Arata delicios!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,Christina!...au fost delicioase!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 3 ianuarie 2013  
Acestea si mai si...!!Super buneee!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,Mihaela!De obicei,le faceam cu prune,dar de data asta am folosit caisele si au iesit excelente!
Răspunde Raportează
scirlatgby 3 ianuarie 2013  
Aici e dezastru culinar! Mi se face rau de la atata mancare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Asa se intampla dupa sarbatori,de cele mai multe ori!...
Răspunde Raportează
doinabacau 3 ianuarie 2013  
Cum sa nu ai pofta?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Este prima oara cand le fac cu caise si sunt extrem de bune!
Răspunde Raportează
doinabacau 4 ianuarie 2013  
N-as fi ghicit, ca-i vorba de caise!
Răspunde Raportează
olgutza 3 ianuarie 2013  
no comment
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multi pupici!
Răspunde Raportează
Lenny 3 ianuarie 2013  
Cu ce ai facut umplutura?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Caise umplute cu cas,invelite in muschiulet de porc,condimentat,prajite un ulei(ruladele)si rulate in felii subtiri de sunca afumata cruda,kaizer sau jamon si date la cuptor pentru cateva minute,sa se rumeneasca!...Sunt bune si calde si reci!
Răspunde Raportează
ANDAMANUELA 3 ianuarie 2013  
DACA MAI POSTEZI ATATEA MINUNI TE DECLAR DUSMANUL MEU NR 1,CA DE AZI SUNT LA CURA:)))
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Imi pare tare rau!...Cer un strop de clementa!am promis ca postez poze cu preparatele de sarbatori,nu vreau sa apar neserioasa in fata fetelor,te rog,te rog!!! :)))...Te pup!
Răspunde Raportează
anonim
andamanuela 4 ianuarie 2013  
vai doamne dar nu trebuie sa-ti ceri scuze imi place la nebunie ce faci.
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Anda draga,am gustat gluma din comentariul tau,in privinta dusmanului nr.1 si am incercat sa-ti raspund in acelasi spirit,nu m-am simtit incurcata!...Ozi buna,cu drag!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.