3355 poze   164363 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

aperitive_gustari

USOR SI GUSTOS.
TORT-APERITIV; tort aperitiv-DELICIOS
TORT-APERITIV
IMG_1859; oua umplute
IMG_1859
IMG_1861
IMG_1861
IMG_1947; avocado cu pasta de ton
IMG_1947
IMG_1949
IMG_1949
IMG_1950
IMG_1950
ASPIC
ASPIC
IMG_3024
IMG_3024
IMG_3034
IMG_3034
IMG_3046
IMG_3046
IMG_3048
IMG_3048
IMG_3069
IMG_3069

Comentarii album • 408
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
Siropdeartar 5 mai 2015  
...deja salivez,ca si catelusa lui Pavlov,...incanta ochiul si gustul (cui gusta!)...
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 mai 2015  
Multumesc mult,draga Maria,pentru aprecieri si pentru vizita!
Toate cele bune!
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 mai 2015  
:) Multumesc tare mult,Monica draga!
Răspunde Raportează
lalea 8 mai 2015  
Cu drag!
Te pup,draga Carmen!
Răspunde Raportează
andruta 4 mai 2015  
Ma uit de fiecare data cu mare placere. Idei de furat, ca intotdeauna ! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2015  
Multumesc,draga Andruta...ca si la tine,de altfel,sunt multe de furat!Te pup!
Răspunde Raportează
mydenysa 2 mai 2015  
Mirela a spus totul si are pe buna dreptate, ce-ti spuneam eu tie...tot ce e gresit e ca nu suntem vecine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc tare mult,Gaby!
Răspunde Raportează
simim 1 mai 2015  
Pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos!
O seara frumoasa,cu bucurii si impliniri sufletesti!
Răspunde Raportează
simim 3 mai 2015  
Multumesc si eu.
Răspunde Raportează
darixina 1 mai 2015  
Superb ornat !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
alerim 1 mai 2015  
Ai ,,gustul,, frumosului f. dezvoltat, esti inventiva si o gospodina de exceptie . Sa fi mandra de tine, ca ai de ce !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc din suflet,Mirelus,esti o dulce!
Răspunde Raportează
isimona 1 mai 2015  
Ce frumoasa a iesit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,Simona!Te pup!
Răspunde Raportează
florans 1 mai 2015  
TOATA ADMIRATIA MEA ,,,MI A LASAT APA NGURA BUNACIUNILE SUPER GOS[PODINA
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc tare mult!Ceea ce vad si eu in albumele tale,imi umple sufletul de bucurie si frumos!
Toate cele bune!
Răspunde Raportează
Georgeta05 1 mai 2015  
Salata este ornata superb!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
alinamoraite 1 mai 2015  
Totul este super prezentat!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos,Alina!
Răspunde Raportează
doinabacau 1 mai 2015  
Petale comestibile,dar toata gradina e apetisanta,pofta buna si la acest ...rasfat culinar,Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc din suflet,Doina!...Asta,ca sa compensese lipsa narciselor din vaza! :))
Răspunde Raportează
doinabacau 4 mai 2015  
Carmen,uneori e suficient s-avem doar bratele sufletului pline de ceea ce ne dorim...amintirea acestora nu se ofileste nicicand...
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2015  
Ce frumos spus,draga Doina!...cuvinte ce fac sa vibreze si cele mai sensibile corzi ale sufletului...Multumesc mult!
Răspunde Raportează
Maria0722 1 mai 2015  
Felicitari 1 Te-ai intrecut pe tine insati ! E bine ca existi si are cine sa ne bucure cu ultimele Narcise !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,draga Maria!De dragul superbelor narcise vazute in gradinile de pe SunPhoto,mi-am ornat si eu salata cu ele! :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 aprilie 2015  
Multumesc frumos,draga mea!
Numai ganduri bune!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Mi-a lasat gura apa
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
:))) Multumesc! :)))
O seara frumoasa,Gaby!
Răspunde Raportează
elenita 20 aprilie 2015  
Am ramas cu gura cascata!!!Oauuuu doamne ce bine arata!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Elenita!Ma bucur mult ca-ti place!
Răspunde Raportează
august26 20 aprilie 2015  
Apoi aici, un peisaj culinar de invidiat. Ai un simț al esteticului desăvârșit! Toată admirația și felicitările mele sincere pt.răbdarea și devotamentul tău în această sferă!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc tare mult,draga mea!Aprecierile tale imi innobileaza sufletul!
Toate cele bune!Pupici!
Răspunde Raportează
Florina 19 aprilie 2015  
Arata minunat ! Banuiesc ca si gustul a fost pe masura!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc,Florina,a fost foarte buna!
Răspunde Raportează
Florina 20 aprilie 2015  
Se vede si ca te pricepi dar mai cu seama ca-ti place sa faci !
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
Ce poti spune...sa trecem la masa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Ooooo,cu cata placere te-as servi,Doina draga!
Răspunde Raportează
doinabacau 20 aprilie 2015  
Multumesc mult,am savurat totul ,cu privirea!
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
slendida tarta cu legume mexicane! ma atrage gandul s-o incerc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
O fac destul de des,mai ales atunci cand am "resturi" de carne si branzeturi prin frigider.Uneori,ca blat folosesc paine neagra cu tarate,intermediara cu seminte,Graham...
Răspunde Raportează
NewImagine 19 aprilie 2015  
ce i aici!! felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc frumos!...mi-ai adus zambetul pe fata!Cam asa reactionez si eu,privindu-ti superbii trandafiri! :)
Răspunde Raportează
NewImagine 19 aprilie 2015  
Ma bucur!!multumescccc!!!!!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
Mi-e foameeee!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Esti,oricand,invitata mea!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
Multumeeeeesc!!!!
Răspunde Raportează
alerim 4 februarie 2015  
multumesc mult.
Răspunde Raportează
alerim 2 februarie 2015  
Carmen draga , ,,hora buburuzelor,, este incredibila. mie nu-mi iasa nici cum petalele crizantemelor. ce oua folosesti, de strut? Sunt asa lungi petalele, mie imi iasa f.f scurte si urate. Da-mi o idee ce sa folosesc in loc de albus?
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 februarie 2015  
Draga mea,daca tai oul pe lung,iti ies petale lungi si frumoase...trebuie doar sa ai rabdare si sa le tai cat mai subtiri!In locul de albus poti folosi cascaval dat pe razatoare...poti obtine fasii lungi si subtiri cu conditia ca bucata de cascaval sa fie mai grosuta.
O noapte linistita,cu vise dulci,iti doresc!
Răspunde Raportează
bogdanrusu 1 septembrie 2014  
CE BINE ARATA!!!
Răspunde Raportează
CICCIC2014 6 mai 2014  
Rulada de porc cu omleta imi face cu ochiul! Am tot zis c-o incerc si eu dar n-am ajuns...Si arata tare bine si tarta din legume !
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 mai 2014  
Multumesc frumos!Si la mine a trecut cam multa vreme pana m-am hotarat sa fac rulada...este insa foarte buna,nelipsita,de acum incolo,din meniurile de sarbatoare!
Răspunde Raportează
ana75 5 mai 2014  
ce bine arata!ne faci pofta ca de obicei.
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 mai 2014  
Multumesc,Ana!
Răspunde Raportează
scirlatgby 4 mai 2014  
Ah! Mai bine nu ma uitam! Ce bunatate!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Gaby!Pupici!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 4 mai 2014  
Tarta din legume mexicane e deosebita! Cred ca e si putin picanta.
Aveti o indemanare unica la gatit!
Sarutmana.
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc tare mult,Bogdan!Da,tarta am facut-o putin mai picanta decat ar trebui,pentru a le face pe plac domnilor!...Vazul legumelor nu a fost prea incurajator pentru ei,dar gustand tarta si dand de gustul picant,i-a determinat sa ia si a doua si a treia bucata!
Răspunde Raportează
august26 3 mai 2014  
Ioi cât îi de apetisantă tarta asta dragă Carmen! Ți-aș mulțumi dacă mi-ai scrie rețeta undeva :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,draga mea!
Iata reteta:
-1 punga de legume mexicane,pregatite asa cum scrie pe ambalaj
-250g.smantana
-1 cutie ciuperci taiate sau 300g.ciuperci proaspete taiate felii subtiri si calite in putin ulei(pana scade zeama)
-1 sau 2 cepe taiate solzi
-un ardei iute(optional)
-300g.cascaval
-3 oua fierte taiate felii
-3 oua crude
-1 piept de pui fiert
-ketchup,cateva rosioare pentru decor
-1 paine feliata

Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se asaza felii de paine cat mai compact(sa nu ramana goluri intre ele),se rade putin cascaval(1/3) si se pun legumele mexicane scurse,intr-un strat uniform.Se presara ardeiul iute taiat marunt(se poate omite ardeiul)Se adauga ciupercile calite,apoi ceapa taiata solzi.Se asaza feliile de ou fiert pe toata suprafata peste ceapa,apoi pieptul de pui taiat felii.Se rade cascaval(1/3) peste tarta,apoi se toarna smantana batuta cu cele 3 oua,sare,piper si putina boia de ardei.Se rade restul de cascaval,peste care se pun feliile de rosii si ketchup dulce/iute,dupa preferinte.Se da totul la copt,in cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute.Se portioneaza dupa racire.
Răspunde Raportează
august26 4 mai 2014  
Mulțumiri multiple!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Cu mare placere!
Răspunde Raportează
gabilaura 3 mai 2014  
super
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,Laura!
Răspunde Raportează
nicogandila 2 mai 2014  
De fiecare data ma uimiti cu creativitatea.Toata admiratia !
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,multumesc mult,draga mea!
Răspunde Raportează
olgutza 2 mai 2014  
foarte bine arata ,cred ca si gustul e pe masura
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Olgutza!Da,au fost foarte bune toate.Eu,una,am fost incantata de rulada de porc cu omleta,pe care am facut-o prima oara...este super gustoasa!
Răspunde Raportează
lalea 2 mai 2014  
carmencitavio.sunphoto.ro/aperitive_gustari/96911540
Tare frumoase sunt,draga Carmen!!:)
:***
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Monica draga!
Răspunde Raportează
pistilica 2 mai 2014  
iamiiii ce de bunatatiiii!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Mirela!
Răspunde Raportează
doinabacau 2 mai 2014  
Abilitatile tale sunt greu de depasit iar rezultatul lor,o incantare,inainte de toate...cred ca sunt irezistibil de gustoase...felicitari si pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Doina!Nu-ti poti imagina,placerea pe care o am ori de cate ori cand intru in bucatarie si trebuie sa prepar bunatati pentru familie si prieteni!
Răspunde Raportează
florans 2 mai 2014  
FELICITARIIIIIIIIIIIIII
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,Florans!
Răspunde Raportează
vioricap 2 mai 2014  
Prea multe bunatati. Ce te faci daca te trezesti cu musafiri nepoftiti?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
:) Oricand am ceva in camara si frigider din care sa icropesc ceva "la minut"!Multumesc frumos,Viorica!
Răspunde Raportează
mydenysa 2 mai 2014  
oo Carmen, asta arata demential, imi vine s-o musc din priviri! excelenta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Gaby!Daca te referi la tarta,este intradevar foarte buna.Am facut-o de Pasti si am refacut-o cu mici modificari de 1 mai!
Răspunde Raportează
mydenysa 5 mai 2014  
da la ea ma refer, e foarte foarte frumoasa!
Răspunde Raportează
IleanaP 2 mai 2014  
mai,mai! Cum sa nu maninci?!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
Gata... m-am uitat mai bine la poze si am inteles cate dungi a avut clatita si de unde ai inceput rularea clatitelor. Ca aveam o nedumerire... Dar am inteles!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 martie 2014  
Ai intrat in albumul "pentru Andruta_rulada tricolora",acolo este foarte lamuritor?!
Pupici!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
Am intrat.... Am vazut notificarile cu postarile noi dupa ce lasasem comentariile... Mi-am zapacit si colega de birou. I-am aratat pozele .. Am mancat o punga de covrigi de pofta..
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.