Apoi aici, un peisaj culinar de invidiat. Ai un simț al esteticului desăvârșit! Toată admirația și felicitările mele sincere pt.răbdarea și devotamentul tău în această sferă!
O fac destul de des,mai ales atunci cand am "resturi" de carne si branzeturi prin frigider.Uneori,ca blat folosesc paine neagra cu tarate,intermediara cu seminte,Graham...
Carmen draga , ,,hora buburuzelor,, este incredibila. mie nu-mi iasa nici cum petalele crizantemelor. ce oua folosesti, de strut? Sunt asa lungi petalele, mie imi iasa f.f scurte si urate. Da-mi o idee ce sa folosesc in loc de albus?
Draga mea,daca tai oul pe lung,iti ies petale lungi si frumoase...trebuie doar sa ai rabdare si sa le tai cat mai subtiri!In locul de albus poti folosi cascaval dat pe razatoare...poti obtine fasii lungi si subtiri cu conditia ca bucata de cascaval sa fie mai grosuta.
O noapte linistita,cu vise dulci,iti doresc!
Multumesc frumos!Si la mine a trecut cam multa vreme pana m-am hotarat sa fac rulada...este insa foarte buna,nelipsita,de acum incolo,din meniurile de sarbatoare!
Multumesc tare mult,Bogdan!Da,tarta am facut-o putin mai picanta decat ar trebui,pentru a le face pe plac domnilor!...Vazul legumelor nu a fost prea incurajator pentru ei,dar gustand tarta si dand de gustul picant,i-a determinat sa ia si a doua si a treia bucata!
Multumesc mult,draga mea!
Iata reteta:
-1 punga de legume mexicane,pregatite asa cum scrie pe ambalaj
-250g.smantana
-1 cutie ciuperci taiate sau 300g.ciuperci proaspete taiate felii subtiri si calite in putin ulei(pana scade zeama)
-1 sau 2 cepe taiate solzi
-un ardei iute(optional)
-300g.cascaval
-3 oua fierte taiate felii
-3 oua crude
-1 piept de pui fiert
-ketchup,cateva rosioare pentru decor
-1 paine feliata
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se asaza felii de paine cat mai compact(sa nu ramana goluri intre ele),se rade putin cascaval(1/3) si se pun legumele mexicane scurse,intr-un strat uniform.Se presara ardeiul iute taiat marunt(se poate omite ardeiul)Se adauga ciupercile calite,apoi ceapa taiata solzi.Se asaza feliile de ou fiert pe toata suprafata peste ceapa,apoi pieptul de pui taiat felii.Se rade cascaval(1/3) peste tarta,apoi se toarna smantana batuta cu cele 3 oua,sare,piper si putina boia de ardei.Se rade restul de cascaval,peste care se pun feliile de rosii si ketchup dulce/iute,dupa preferinte.Se da totul la copt,in cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute.Se portioneaza dupa racire.
Multumesc frumos,Olgutza!Da,au fost foarte bune toate.Eu,una,am fost incantata de rulada de porc cu omleta,pe care am facut-o prima oara...este super gustoasa!
Abilitatile tale sunt greu de depasit iar rezultatul lor,o incantare,inainte de toate...cred ca sunt irezistibil de gustoase...felicitari si pofta buna!
Multumesc mult,Doina!Nu-ti poti imagina,placerea pe care o am ori de cate ori cand intru in bucatarie si trebuie sa prepar bunatati pentru familie si prieteni!
Gata... m-am uitat mai bine la poze si am inteles cate dungi a avut clatita si de unde ai inceput rularea clatitelor. Ca aveam o nedumerire... Dar am inteles!!
Am intrat.... Am vazut notificarile cu postarile noi dupa ce lasasem comentariile... Mi-am zapacit si colega de birou. I-am aratat pozele .. Am mancat o punga de covrigi de pofta..
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.