3355 poze   151099 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012
IMG_7613
IMG_7613
pulpa de pui cu legume
pulpa de pui cu legume
IMG_1164
IMG_1164
Ciuperci umplute
Ciuperci umplute
IMG_2167
IMG_2167
IMG_4327
IMG_4327
IMG_4351
IMG_4351
sfecla rosie cu hrean
sfecla rosie cu hrean
ciuperci calite si ficat de porc maruntit
ciuperci calite si ficat de porc maruntit
IMG_4356
IMG_4356
IMG_4360
IMG_4360
IMG_4361
IMG_4361

Comentarii album • 199
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
lalea 29 aprilie 2015  
Ce poate sa fie mai bun!?
carmencitavio.sunphoto.ro/CULINAR/102801996
Ciupercutele,preferatele mele!
Multi pupicei!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Monica draga!Si noi suntem fanii ciupercilor.Am desfacut ultimul borcanel de ghebe si pentru a fi mai spornice,le-am dat prin masina de tocat si am facut din ele un sos...ce s-a potrivit foarte bine cu aceste rulouri!
O seara frumoasa!Pupici!
Răspunde Raportează
lalea 2 mai 2015  
Cu mult drag!
La fel iti doresc,draga Carmen!Pupici!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Fara cuvinte
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Ma bucur ca-ti place!
Răspunde Raportează
august26 20 aprilie 2015  
Curcanul ăla îmi face cu ochiul, e apetisant rău de tot! :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos,draga Laura!
Răspunde Raportează
dobregeta 20 aprilie 2015  
Wow! Numai bunataturi. Ma duc sa pap ceva sa-mi treaca pofta.:)))))
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc,draga Geta!Ma bucur mult ca-ti place ce vezi in preparatele mele!
Răspunde Raportează
dobregeta 21 aprilie 2015  
Tocmai eu care se vede pe mine ca sunt o gurmanda. Dar arata super tot albumul.Felicitarile mele! Pupicei!
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
O masa bogata...
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Asa este Doina,dar cea mai mare parte a plecat la Brasov,la baiat!Pentru el am facut atatea bucate...sa se simta pentru mai multa vreme rasfatat "ca la mama,acasa"!
Răspunde Raportează
doinabacau 20 aprilie 2015  
Ce bine ca se poate(e destul de-aproape)!
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
draga mea nu te muti langa mine?
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
:))) Acum,"la batranete"?...mi-a intrat Moldova-n sange! :)))
...dar un schimb de experienta,tare bun ar fi! :))
Te pup!
Răspunde Raportează
mydenysa 20 aprilie 2015  
n-ar fi rau draga mea, e frumos si in Banat, de prea multa tinerete nu ma mai pot lauda nici eu, dar cu schimbul de experienta sunt perfect deacord cu tine, testez totul pe familia mea, vad ce e mai atractiv si ce nu prea, pupici!
Răspunde Raportează
alerim 19 aprilie 2015  
Eu mi-am vandut chiar acum 2 ore curcanul, altfel...ma ducea gandul la ceva ..de genul...
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Iti dai seama ce gust bogat ar fi avut rulourile astea cu curcan de casa?
Răspunde Raportează
alerim 19 aprilie 2015  
Arata f. bine si antreurile si cozonacii-pasca..Atata maiestrie, esti de apreciat , crede-ma !!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc din inima,Mirelus!Imi place mult sa gatesc,mai ales cand am si baiatul acasa!
Răspunde Raportează
clara70 19 aprilie 2015  
astazi, cred ca ne ingrasam :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Vai de mine,asta ar fi groaznic!...la cate vad si eu pe net... :))
Multumesc mult pentru vizita!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 6 decembrie 2014  
Nu cred ca am servit vreodata musaca de cartofi!
Arata foarte bine.
Răspunde Raportează
anamariab 2 decembrie 2014  
salivam privind asa bunatati
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
floralia 2 decembrie 2014  
Bunatati a la Carmen, intr-o prezentare de nota 10!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc mult,draga mea!Trecand cu privirea peste toate aceste bucate postate,fiecare,la vremea respectiva,a constituit pentru mine un veritabil festin al papilelor gustative...un festin,recunosc, ce nu este intotdeauna sinonim cu echilibrul alimentar!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,asa este,Monica draga!Nu am mai facut de foarte multa vreme musaca si-mi era tare pofta!
Răspunde Raportează
lalea 4 decembrie 2014  
Cu drag!
Te pup!
Răspunde Raportează
alerim 1 decembrie 2014  
WOW ! Ca intotdeauna.
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,Mirelus!Mi-era o pofta de musaca!!!!!!!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 1 decembrie 2014  
Tate bine atata pizza,iar musacaua este dementiala
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Nu am mai facut musaca de aproape un an...multumesc mult,Gaby!
Răspunde Raportează
isimona 1 decembrie 2014  
De mult timp tot vreau sa mai fac si eu o musaca!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Asa mi-am tot zis si eu aproape un an de zile,pana am reusit sa o fac! :)
Răspunde Raportează
FELICITA 1 decembrie 2014  
Felicitari esti o gospodina adevarata.Pofta buna!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 decembrie 2014  
Multumesc mult,draga mea!
Răspunde Raportează
anonim
Sebastian 13 august 2014  
CULINARE!!Uite un subiect Daca mai ai timp sa mai rasfoiesti aceasta "pagina", da-mi un semnal!!care ma intereseaza, de voie, de nevoie!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 august 2014  
Buna,Sebastian! :)...ce anume te-ar interesa?
Răspunde Raportează
florans 28 februarie 2014  
MADRE EEEEEEEEEEEEEEE;;MA LUAT O FOAMEEEEEEEEEEEEEE
Răspunde Raportează
ninuninulescu 27 februarie 2014  
Foarte frumos arata pizza rapida cu blat de paine ... Felicitari !

... Poate ne dai si reteta :))) !
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos,Ninu!
Iata reteta:
- 6-7 felii de paine,1/2 piept de pui fiert,1/2 cutie de ciuperci taiate,3 oua,200g.smantana,250g.branza de vaci,1 ceapa taiata solzi,1 ardei gras rosu,2-3 rosii taiate felii,cateva masline taiate feliute,sare si piper dupa gust.Astea sunt cantitatile folosite pentru o tigaie cu diametrul de 23cm.
- Am uns tigaia cu ulei si am tapetat-o cu pesmet si seminte de susan.Am asezat feliile de paine,acoperind tot fundul tigaii,am presarat branza(se poate folosi orice fel de branza),pieptul de pui taiat felii subtiri,ciupercile,ceapa,ardeiul taiat fideluta,maslinele.Se bat ouale cu smantana,sare si piper si se toarna pe toata suprafata pizzei.Deasupra se pun rosiile taiate felii(eu am avut doua felii de branza topita pe care le-am asezat peste rosii)si totul se da la cuptor pentru 30 de minute.Cand este gata se unge cu putina smantana,pentru a se inmuia putin feliile de rosii(se poate folosi suc de rosii sau orice fel de toping dorit).Pofta buna!
Răspunde Raportează
ninuninulescu 4 martie 2014  
Multumesc mult, sarut mana !
Răspunde Raportează
Meryanna 26 februarie 2014  
Foarte apetisante preparatele tale, se vede ca-ti
dedici timpul si artei culinare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc mult!Te pup dulce!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 26 februarie 2014  
Ce pofta mi-ai facut de puzza
Răspunde Raportează
olgutza 26 februarie 2014  
delicioasa
Răspunde Raportează
mydenysa 26 februarie 2014  
mi-ai facut pofta si stiu ca e delicioasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc!Este buna si foarte usor de facut!
Răspunde Raportează
andruta 26 februarie 2014  
Pizza mea de duminica seara a ratat sedinta foto..
Aceasta arata foarte apetisant!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos!De foarte multe ori,cand prepar cate ceva,uit sa fac fotografii,desi imi doresc mult sa va impartasesc si voua ceea ce gatesc!
Răspunde Raportează
andruta 4 martie 2014  
Ai mei rad de mine, ca nu-i las sa manance pana nu fac poza...
Răspunde Raportează
alerim 26 februarie 2014  
WOW !!!!!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
marimar82 26 februarie 2014  
mi-ati facut pofta!!!arata foarte bine.
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Fanita 26 februarie 2014  
nu pot rezista...deja mi-ati facut pofta;]]]
Răspunde Raportează
vali25 26 februarie 2014  
bun,bun-imi lasa gura apa
Răspunde Raportează
DenyM 26 februarie 2014  
Ce avem noi aici?!!!NUmai bunatati una si una,o gospodina desavarsita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc mult,te pup!
Răspunde Raportează
Catalina77 26 februarie 2014  
ce bine arata,dar ce foame imi este,impartiti si cu noi
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc,draga mea!Cu mult drag impart cu voi,dar din pacate,doar virtual!
Răspunde Raportează
scirlatgby 26 februarie 2014  
Arata f bine! Yamy!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 martie 2014  
Multumesc,Gaby draga!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 26 februarie 2014  
Nu degeaba la barbati, dragostea trece prin stomac!
De la pranz asteptam sa o vad. Sa va fie de bine.
Vreau si eu o portie, va rog:-)
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 5 februarie 2014  
minunat,mi-a lasat gura apa
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 februarie 2014  
Multumesc,Gaby draga!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Mi se intampla si mie,fii linistita!Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos si ma bucur sa aud ca bucatele mele trezesc oricand dorinta de a fi gustate!
Răspunde Raportează
alerim 4 februarie 2014  
Carmen draga, tu aveai obiceiuil sa scri ..nume, reteta, compozitie, acum ce faci?!...
Arata super, dar vreau sa stiu exact ce este...
Am inteles din ce ai scris la altii..ficat, ciuperci...
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Sunt ciuperci umplute cu o feliuta de cas,ciuperci tocate si calite impreuna cu putina ceapa,usturoi si cateva bucatele de ficat de porc,o rosie uscata in ulei si o feliuta de cascaval!Toate ciupercile le-am pus intr-o tava unsa cu ulei,in care am adaugat si cativa cartofi taiati,am sarat si piperat,am turnat un pahar de vin si unul de apa.Am tinut la cuptor pana s-au rumenit cartofii!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,Lia!Ciupercile sunt aproape nelipsite din meniul nostru!
Răspunde Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
delicios, imi vine sa musc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos!Ciupercile au iesit cam inchise la culoare din cauza ficatului de porc pe care l-am pus impreuna cu ele la calit,dar gustul este grozav!
Răspunde Raportează
doinabacau 4 februarie 2014  
Apetisant...sa va fie de bine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos,draga Doina!
Răspunde Raportează
lety 3 februarie 2014  
la asa bunatati nu pot spune decat pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumim,multumim mult,draga Lety!
Răspunde Raportează
lalea 3 februarie 2014  
Traim vremuri binecuvantate,draga Carmen!
Putem gati,tot ce ne doreste sufletelul!
Super bunatati!
Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!Locuiesc intr-o zona in care Profi,Penny si Lidl sunt foarte aproape de mine(la doar 10 minute).Aici gasesc aproape tot ce-mi doresc!
O zi minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
andruta 4 februarie 2014  
Si eu ma declar "fan Lidl".. In topul preferintelor mele: branzica de vaci la galetusa si branzica de vaci afumata..
Felicitari !! Trag cu ochiul la albumele dvs ori de cate ori am ocazia..
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
:) Asta este branza pe care o folosesc si eu in mai toate preparatele cu branza dulce!
Multumesc,Andruta draga!
Răspunde Raportează
andruta 5 februarie 2014  
Eu fac o branzica frecata : rastorn branzica de vaci in castron, pun 4 linguri de smantana, o ceapa mare tocata marunt, sare si boia iute. O poti manca la orice masa (mic-dejun, garnitura la o fripturica sau la cina)
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 februarie 2014  
:) Eu amestec branza cu ceapa tocata marunt sau data pe rzatoarea de sticla si scursa bine,chimen macinat,foarte putina boia de ardei dulce,sare dupa gust si ulei turnat putin cate putin ca la maioneza.Se amesteca bine de fiecare data,rezultand o crema fina,usor aerata.Noi ii spunem "icre false"!
Răspunde Raportează
andruta 5 februarie 2014  
"Suna" bine..
Răspunde Raportează
prajituri 3 februarie 2014  
numai bunatati...mi s-a facut foame numai privindu-le
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc tare mult!
Răspunde Raportează
florans 3 februarie 2014  
BRAVO ESTI O PRICEP[UTA
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 3 februarie 2014  
Imaginatie bogata, stil unic si un design perfect!
Felicitari acelor doua maini pe care le admir oridecateori vizitez albumele d-voastra culinare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Multumesc,multumesc mult,Bogdan!Ce pot sa mai spun vizavi de cele scrise de tine!
Răspunde Raportează
mariuszsuka 29 ianuarie 2014  
ooo....ce festin!
numai bunatatiii!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 ianuarie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.