3355 poze   63173 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

CONSERVE DE TOAMNA

IMG_1128
IMG_1128
IMG_1129
IMG_1129
IMG_1160
IMG_1160
IMG_1161
IMG_1161
IMG_1162
IMG_1162
IMG_1165
IMG_1165
IMG_1167
IMG_1167
IMG_1168
IMG_1168
IMG_1171
IMG_1171
IMG_0595
IMG_0595
IMG_0596
IMG_0596
IMG_5864
IMG_5864

Comentarii album • 181
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
anonim
liliac 27 ianuarie 2018  
draga mea iti multumesc pentru gandurile bune trimise de pasti 2017,acum am gasit mesajul ,am uitat parola si nu am putut sa mai intru...am avut si multe probleme sotul a fost operat,a murit un nepot al sotului, socrul fratelui meu ,fratele meu de 62 de ani si alte probleme si nu am mai putut lua legatura cu tine.te saurt si iti doresc tot binele .......
Răspunde Raportează
mihaeladima 6 iunie 2015  
ce dragute! nici nu stiam ca se face dulceata din bujori!
Răspunde Raportează
darixina 29 mai 2015  
Minunate,arata demential dulceata ! Pe cand reteta?
Răspunde Raportează
darixina 30 mai 2015  
Scuze,am vazut si reteta! Multuuumim !
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 mai 2015  
Multumesc frumos,Monica!Eu le-am asemuit cu doua pietre semipretioase:rodocrozit si ghihlimbar! :)
Multi pupici!
Răspunde Raportează
lalea 28 mai 2015  
Cu mult drag!
Asemanare perfecta!:)
:*****
Răspunde Raportează
mydenysa 27 mai 2015  
sa tot dai iama prin bucataria si camara ta, bucatareasa desavarsita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 mai 2015  
Da,multumesc frumos,Gaby!Te pup dulce!
Răspunde Raportează
elluta 26 mai 2015  
Numai delicatese gustoase, ce-i drept nici eu nu am stiut ca se face dulceata din bujori...adevarata gospodina, sa fii sanatoasa si sa mai faci!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 mai 2015  
Multumesc din suflet,Ella!Pe facebook gasesc mereu retete deosebite,care-mi fac cu ochiul si ma determina sa le incerc! :)
Răspunde Raportează
elluta 27 mai 2015  
E bine, asa se capata experienta!!!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 26 mai 2015  
Super gustoase Carmen!!Sa le savurezi cu placere!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 mai 2015  
Asa este,draga Mihaela,amandoua sunt deosebit de gustoase,fine si aromate!Multumesc frumos!Pupici!
Răspunde Raportează
Florina 26 mai 2015  
Dulceata de salcam ! Cred ca-i o nebunie !
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 mai 2015  
Da,este foarte buna,super aromata!Nu ma asteptam sa-i persiste atat de intens parfumul!
Răspunde Raportează
nicogandila 26 mai 2015  
O binemeritata pauza,in iarna si acum o luam de la capat !Dar ce bune sunt cand afara e urat si rece...
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 mai 2015  
Asa este,draga mea!Ne scot din impas de nenumarate ori,pe timpul iernii,consumate ca atare sau in diverse preparate!
Numai bine!Pupici!
Răspunde Raportează
FELICITA 26 mai 2015  
O gospodina tare harnica,prezinta numai delicatese.
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 mai 2015  
Multumesc frumos,Felicia!Am facut pentru prima oara si dulceata de salcam si de bujori si sunt foarte incantata...aromele sunt peste asteptari!
Răspunde Raportează
FELICITA 26 mai 2015  
Pofta buna.
Răspunde Raportează
LittleMermaid 8 noiembrie 2014  
Felicitari gospodinei harnice! Numai bunatati, ..... poate sa vina iarna. :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 noiembrie 2014  
Multumesc,multumesc frumos!
Răspunde Raportează
siqiiqis 20 mai 2014  
BUNA ZIUA, FELICITARI GOSPODINEI!
CUM FACETI GHIVECIUL DE PESTE?
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 mai 2014  
Multumesc frumos!...pentru ghiveci se poate folosi atat peste proaspat cat si congelat.Eu,din comoditate,folosesc file de macrou sau merlucius congelat.Iata,de ce ai nevoie pentru ghiveci: 1kg.peste,500ml.ulei,500g.ceapa,500g.praz,500g.dovlecei,1kg.rosii,1kg.ciuperci albe,250g.morcovi,250g.fasole verde,250g.mazare,250g.ardei,250g.vinete,250g.masline,1 cutie boabe porumb,1 capatana potrivita de usturoi,1 lamaie mica,1 lingurita piper macinat,1 lingura boia de ardei,frunze de telina,sare... Pestele se curata si se taie in bucatele.Ceapa,prazul si usturoiul se toaca si se pun in uleiul incins.Se adauga imediat ciupercile taiate in felii mici,morcovii dati pe razatoare,vinetele curatate si taiate cubulete mici si se calesc 15 minute.Se adauga dovleceii curatati de coaja si dati pe razatoare,ardeii taiati marunt,rosiile date pe razatoare sau prin masina de tocat(eu nu separ coaja sau semintele)si o cana de 250ml.cu apa(daca doriti ghiveciul mai subtire,mai adaugati o cana cu apa).Se fierb 30 minute.Se adauga mazarea,pastaile taiate si sare si se mai fierb 30 de minute.Se adauga pestele,maslinele,porumbul,coaja de lamaie taiata in feliute mici si subtiri si se fierb 30 minute.Se pune piperul,boiaua de ardei,frunzele de telina tocate,se potriveste definitiv de sare si se lasa la fiert pana se ridica uleiul deasupra ghiveciului.Se lasa cateva minute sa se racoreasca si se pune apoi in borcane,se capacesc si se sterilizeaza.
Răspunde Raportează
siqiiqis 20 mai 2014  
AM NOTAT, MULTUMESC!
Răspunde Raportează
mariagy 3 februarie 2014  
Cred ca sosul de legume cu gutui e super! Eu fac zacusca de fasole uscata cu gutui.
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 februarie 2014  
Noua ne place foarte mult!Este primul sos care se termina inainte de sfarsitul iernii!...Banuiesc ca este gustoasa zacusca de fasole cu gutui,ii da un gust dulce acrisor si o aroma mai bogata!
Răspunde Raportează
mariagy 3 februarie 2014  
Foarte frumoase si desigur gustoase. Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 februarie 2014  
Multumesc frumos!Sunt conserve care ne prind bine pe timpul iernii si in perioada posturilor mari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 decembrie 2013  
Multumesc mult!Salata de ghebe este nelipsita din camara,o fac in fiecare an,fiind preferata sotului!
Răspunde Raportează
cornelia79 6 decembrie 2013  
Arata toate foarte apetisant!
esti o super gospodina!
As da iama si eu in ghiveciul de peste si salata de ghebe!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
lucaria 13 august 2013  
apetisante toate!vreau sa incerc si eu sosul cu gutui o reteta se poate?
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 august 2013  
Multumesc frumos!Mai toate retetele sunt scrise in josul paginii la comentarii...sosul cu gutui apare la un raspuns de acum 9 luni pentru "bonita12"!
O zi buna,iti doresc!
Răspunde Raportează
lucaria 24 august 2013  
ms de reteta o voi face curand,pup!
Răspunde Raportează
elyss 15 aprilie 2013  
Tot respectul,sa aveti multa sanatate si liniste pt a va bucura de rezultatele muncii,minunat totul!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 aprilie 2013  
Multumesc mult,draga mea!Toate cele bune,si tie!
Răspunde Raportează
Cleoorhidee 12 aprilie 2013  
Felicitari! tot ce am vazut pana acum e minunat! ma bucur mult ca te-am descoperit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 aprilie 2013  
Multumesc,multumesc mult pentru aprecieri,draga mea!Numai bine iti doresc!
Răspunde Raportează
maraskinos 19 martie 2013  
10...CU FELICITARI!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 martie 2013  
Multumesc mult de tot!Si albumul "Sa ne mutam la tara" merita acelasi 10 cu felicitari!
Răspunde Raportează
rami86 24 decembrie 2012  
Grozave,salata de ghebe numai cu ghebe se poate?eu nu am de unde sa iau asa ceva si ma gandeam cu altfel de ciuperca nu ar merge?
Sarbatori fericite!
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2012  
Ba da,se poate cu aproape orice fel de ciuperci,chiar si ciuperci albe din supermarket!
Sarbatori fericite,draga mea!Un An Nou mai bogat in realizari,multa sanatate,fericire si impliniri,alaturi de cei dragi!
Răspunde Raportează
resiga 3 decembrie 2012  
Toate sunt grozave ,dar salata de ghebe e printesa !
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 decembrie 2012  
Multumesc tare mult,Daniela!...sotului ii plac la nebunie ghebele!
Răspunde Raportează
resiga 4 decembrie 2012  
Destept sot ai !!!! si eu sunt adepta lor .
Răspunde Raportează
andruta 29 noiembrie 2012  
Ghebe cumpara in fiecare an tatal meu, de la cei care le vindeau, pe ulita.. Se enerva rau mama, ca isi planifica diverse treburi si se trezea cu ditamai cosul de ghebe, ce trebuiau puse la conservat....
Răspunde Raportează
carmencitavio 30 noiembrie 2012  
Cam asa mi s-a intamplat mie mergand la tara,aveam planuri pentru duminica,dar ghebele primite pe negandite ni le-a zadarnicit!
Răspunde Raportează
floralia 28 noiembrie 2012  
Reteta de ghebe o vreau si eu. Mie nu-mi ies bune.
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 noiembrie 2012  
Ghebele simple nu-mi plac nici mie,de aceea le combin cu gogosari,morcovi,ceapa,mere si cand gasesc struguri fara samburi,pun cateva boabe...Pregatesc otetul(o parte otet ,cinci parti apa,sare si zahar dupa gust-eu il fac mai dulce-,piper boabe,frunze de dafin)si cand da in clocot adaug ceapa taiata solzi,gogosari taiati fideluta,morcovi dati pe razatoare,felii subtiri de mere galbene si las totul sa mai clocoteasca 2-3 minute.Apoi adaug ghebele fierte si clatite de zeama in care au fiert,mai las 2-3 minute sa clocoteasca si las sa se odihneasca 10 minute.Fierbinte,pun salata in borcane si le sterilizez.Iese foarte buna,aromele se intrepatrund.
Răspunde Raportează
anonim
liliac 19 iulie 2015  
am facut aces ghiveci si e f bun,ulitmul borcan l-am folosit in aceste zile....si te tot pomenesc,la nepotele le-a placut mult ca am pus si ghebe...,am pus si in ciorba,i-a dat un gust bun.Te sarut CARMEN !
Răspunde Raportează
Meddy 28 noiembrie 2012  
TOATE ARATA DELICIOS!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 noiembrie 2012  
Multumesc tare mult,Meddy!
Răspunde Raportează
loriss54 27 noiembrie 2012  
Inca nu ai terminat cu aprovizionarea pentru iarna? Ma asteptam, ca de aici inainte, sa apara in rafturi borcanele golite. :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 noiembrie 2012  
Pe negandite am facut salata asta!Am fost sambata la tara si m-am trezit la poarta cu baietelul unor vecini cu o plasa cu ghebe si de dragul lui...mi-am facut de treaba!
Răspunde Raportează
scirlatgby 27 noiembrie 2012  
Carmenuta -harnicuta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 noiembrie 2012  
Esti o dragutica,multumesc mult!Te pup!
Răspunde Raportează
norela 27 noiembrie 2012  
ce de bunatati,rafturi pline si bogate!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc mult,Nora!...
Răspunde Raportează
bonita12 27 noiembrie 2012  
ce bine ,ascunde un borcanel pentru eventualii musafiri
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Pentru musafiri am tot timpul ceva bun pus deoparte!
Răspunde Raportează
lalea 27 noiembrie 2012  
Super bunatati!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc frumos,Monica!
Răspunde Raportează
mihaeladima 27 noiembrie 2012  
ce bunatati! ghebele sunt delicioase!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Si noua ne plac foarte mult,ghebele!
Răspunde Raportează
IleanaP 27 noiembrie 2012  
Salata bulgareasca este cu mustar?
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Da,este cu mustar si pentru a o putea pastra mai mult timp,am sterilisat borcanele.
Răspunde Raportează
IleanaP 27 noiembrie 2012  
Arata bine ! Banuiesc ca si gustul este pe masura
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc frumos!Noua ne place,am asortat-o cu legume...
Răspunde Raportează
doinabacau 27 noiembrie 2012  
Si eu te admir, pentru ceea ce faci,felicitari,Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc tare mult,Doina!
Răspunde Raportează
pistilica 27 noiembrie 2012  
Ador borcanelor bucatareselor pricepute dar fără vechile etichete ale borcanelor! Urasc sa vad borcanele cu etichete ....parca ar fi nespalate! Te felicit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc frumos pentru aprecieri!
Răspunde Raportează
emilia68 26 noiembrie 2012  
O gospodina foarte harnica!
Totul arata foarte bine...felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2012  
Multumesc mult de tot,Emilia!
Răspunde Raportează
resiga 18 noiembrie 2012  
Harnica ,felicitari !
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 noiembrie 2012  
Multumesc,draga mea,tocmai ce ti-am admirat si eu camara(pivnita)!
Răspunde Raportează
taisia 14 noiembrie 2012  
numai bunatati! Castravetii cum ii faci?
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 noiembrie 2012  
Pun o parte otet la 5 parti apa,sare dupa gust si putin zahar,marar uscat,ceapa solzi,morcovi,boabe de mustar,piper...toata aceasta combinatie da un gust bun castravetilor.Dau in clocot otetul diluat si mirodeniile si-l torn fierbinte peste castraveti,capacesc borcanele si le sterilizez la cuptor.Eu pastrez toate conservele in camara din bucatarie si tin foarte bine.
Răspunde Raportează
doly 11 noiembrie 2012  
Esti o comoara la casa omului si aici ca ne inveti intotdeauna lucruri utile si noi,sa-ti de-a D-zeu sanatate si spor in toate.
Nu ne uita,eu cel putin te urmaresc cu admiratie.
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 noiembrie 2012  
Multumesc foarte mult pentru aprecieri si vizita!Numai bine,iti doresc,cu drag!
Răspunde Raportează
cornelia79 7 noiembrie 2012  
MHHH..ARATA FAIN "BUNACIUNILE" TALE!!!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 noiembrie 2012  
Multumesc frumos,Cornelia!...si sunt si foarte bune...pe incercate!:))))
Răspunde Raportează
cornelia79 9 noiembrie 2012  
sa-mi zici si mie cand e ziua de "degustari"..ca vin..!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 noiembrie 2012  
Oricand pot fi degustate,alaturi de un paharel cu palinca si unul cu vin(naturale,netratate)!
Răspunde Raportează
cornelia79 9 noiembrie 2012  
palinca aduc eu..ca-i din zona ..!!!!!!!!!!!!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 23 octombrie 2012  
ce de retete!!!felicitari!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 octombrie 2012  
Multumesc,Mihaela!...
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.