3355 poze   63173 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

prajitura cu visine

Ingridiente - 4 oua, 250g faina, 250g zahar, 500g visine, zahar pudra...Mod de preparare: -Se mixeaza galbenusurile cu sase linguri de apa rece timp de un minut.Se adauga zaharul si se mixeaza pana ce compozitia creste in volum (2min),apoi se toarna in ploaie faina cernuta,iar la urma albusurile batute spuma.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Deasupra se asaza visinele curatate de samburi.Se da la cuptorul,in prealabil,incins si se coace 30 minute la foc potrivit.Cand prajitura este gata,se taie si se pudreaza cu zahar.La fel se poate pregati si cu prune,caise.
IMG_0484
IMG_0484
IMG_0486
IMG_0486
IMG_0487
IMG_0487
IMG_0488
IMG_0488
IMG_0482
IMG_0482
IMG_0483
IMG_0483
galbenusurile cu apa rece
galbenusurile cu apa rece
mixate
mixate
adaugat zaharul
adaugat zaharul
mixat
mixat
bine,bine
bine,bine
amestecat cu faina
amestecat cu faina

Comentarii album • 41
Nume:



anonim
liliac 6 august 2014  
iti spun acum ca a doua zi am facut o portie si jumatate....f buna,pupici,ce mai pregatesti pt iarna
Răspunde Raportează
anonim
liliac 15 iulie 2014  
carmen am venit sa ti fur rteta ,la mine acum se coc visinile,ma apuc de treaba...maine itivoi spune ce succes a avut,am copii in conceiu,te pup carmen.............
Răspunde Raportează
christine 8 iunie 2014  
Eu am facut-o cu capsuni. Delicioasa!
Multumesc pentru reteta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 iunie 2014  
Ma bucur ca-ti place!Azi am cumparat visine,dar nu am apucat sa fac prajitura...ramane pe maine!
Răspunde Raportează
Florina 5 martie 2014  
hai ca am inghitit in sec...
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 martie 2014  
:)) Multumesc!
Răspunde Raportează
adrianamaria 26 februarie 2014  
Hm,prijitura verii super,eu am facut si cu capsuni,cu piersici,cu nectarine,cu cirese,se poate face cu multe fructe.
Răspunde Raportează
carmencitavio 26 februarie 2014  
Da,asa este!Multumesc,Adriana!
Răspunde Raportează
cristinaudroiu78 2 iunie 2013  
mersi mult !
Răspunde Raportează
cristinaudroiu78 1 iunie 2013  
oare merge si cu capsuni?
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 iunie 2013  
Nu,Cristina,nu incerca cu capsuni,sunt prea zemoase,se vor inmuia la copt si-ti va ramane prajitura cruda in jurul fructelor!Eu am patit-o!
Răspunde Raportează
roxanika 19 martie 2013  
Super gustoasa aceasta prajitura,abia astept sezonul visinelor!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 martie 2013  
Da,este si foarte pufoasa!
Răspunde Raportează
pintzi 10 martie 2013  
wow...asta e preferata mea....eu de sarbatorile mari trebuie sa am ( pt mine si nu neaparat e masa ) fie piscot cu visine fie piscot cu gem de caise si glazura de ciocolata....yammmmmmmmmmmmiiii
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 martie 2013  
Prajitura asta este una ditre cele mai simple si usor de facut!Ultima oara am facut-o in decembrie cu visine congelate si a iesit foarte buna!
Răspunde Raportează
lacry 7 ianuarie 2013  
Waw!!!! super retete! se vede ca esti pasionata...si mie imi place sa gatesc, numai sa am timp:) sigur voi incerca o gramada de retete de la tine...mulmumiiiim:)
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 ianuarie 2013  
Multumesc pentru aprecieri!...Sunt multe prajituri simple,usor de pregatit si potrivite printisorilor tai!
Răspunde Raportează
Mikamo 20 iulie 2012  
buna! am incercat bunatatea, e in cuptor. mie mi-a iesit compozitia cam vartoasa, si nici n-am pus toata faina! asa trebuie? am emotii, pana o scot din cuptor!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 iulie 2012  
Asta inseamna ca ouale au fost mai mici,sau lingura cu care ai pus apa nu a fost plina sau causul este mai mic.In orice caz,este bine sa ai in vedere pe viitor,sa folosesti mai putina faina.
Răspunde Raportează
Mikamo 20 iulie 2012  
Am scos prajiturica din cuptor: a iesit o pufosenie! Bunnnaaa rau! Dar faina sa stii ca am pus cam 200 g, nu mai mult.
Multumesc frumos de reteta! O sa o pastrez (si prestez) cu drag!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 iulie 2012  
Ma bucur mult ca ti-a reusit,sa va fie de bine!
Răspunde Raportează
Mikamo 30 iulie 2012  
Saru' mana! Azi vreau sa o fac si cu prune!
Răspunde Raportează
carmencitavio 31 iulie 2012  
Este excelenta cu prune,am facut-o de nenumarate ori.Pofta buna!!!
Răspunde Raportează
Catalina77 13 iulie 2012  
oooo, ce bine arata
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 iulie 2012  
Multumesc,Catalina!
Răspunde Raportează
roxanika 9 iulie 2012  
Arata delicios,ce marime are tava in care ai copt prajitura?este un blat pufos care merge cu orice fel de fructe!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 iulie 2012  
Multumesc!...da,merge facuta cu orice fruct pulpos,este ieftina si usor de facut...tava este mai mica decat cea de la aragaz, 23cm x 35cm.
Răspunde Raportează
roxanika 10 iulie 2012  
Multumesc frumos,am s-o fac si eu cat de curand :*
Răspunde Raportează
andreealaura 8 iulie 2012  
arata delicios, o sa incerc si eu cel mai probabil cu caise!
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 iulie 2012  
Este delicioasa si cu caise,am facut-o de nenumarate ori!
Răspunde Raportează
mariflor 7 iulie 2012  
Trebuie sa fie tare buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 iulie 2012  
Cu siguranta,draga mea,este FOARTE BUNA!!!!
Răspunde Raportează
floralia 7 iulie 2012  
O, daaaaa, si eu fac prajitura asta. Foarte gustoasa si rapida.
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 iulie 2012  
Asa este...si mai e si ieftina,usor de facut! O fac foarte des ,pe timpul verii.
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.