3355 poze   152288 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

rulada de cascaval

Ingrediente

• 1 bucata Ementaler (cam 300g)
• 150g sunca presata
• o jumatate ardei gras rosu
• 2 oua fierte tari
• 100g branza topita
• 100g unt moale
• o ceapa mica
• 4 catei de usturoi
• patrunjel verde
• sare
• piper
Mod de preparare

Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300g.(asa cum am folosit eu)
Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.
In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete,la fel si ouale, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.Se pot adauga si cateva masline negre tocate.
Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 5-6 ore si apoi se taie feliute.
01
01
02
02

Comentarii album • 38
Nume:



ritta 22 noiembrie 2015  
Foarte buna reteta. Am incercat-o si eu.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 noiembrie 2015  
Intradevar,este buna si foarte usor de preparat!
O seara frumoasa!
Răspunde Raportează
floralia 25 aprilie 2015  
Bun si aspectuos! Ce rasfat pe musafirii tai!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 aprilie 2015  
Multumesc frumos!Intotdeauna ii rasfat,dar mai cu seama,cand imi vine si baiatul acasa!
Răspunde Raportează
lalea 22 aprilie 2015  
Foarte gustoasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Da,este gustoasa si de mare efect,ca aperitiv,mai ales pentru musafiri!
Multumesc,Monica!Pupici!
Răspunde Raportează
lalea 26 aprilie 2015  
Te pup si eu!Cu drag!
Răspunde Raportează
yasmin22 21 aprilie 2015  
Crezi ca se vede pe cantar dupa ce `gustam`?
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
:)) Dupa mai mult de o feliuta,cu siguranta,se vede! :))...are foarte multe calorii...
Pupici!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Minunata
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
dobregeta 20 aprilie 2015  
Salivez precum cainii lui Pavlov.:))))) Buna! Iamy-iamy!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc mult,Geta!Ti-o recomand din toata inima!
Răspunde Raportează
andruta 20 aprilie 2015  
O idee numai buna de.. furat !
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Este o rulada delicioasa,dar si super,super calorica! :)
Răspunde Raportează
andruta 21 aprilie 2015  
Ideea e super! La ingredientele pentru umplutura mai pot jongla: as putea folosi ciuperci, branza de vaci (prefer galetusa din Lidl, ca e cremoasa), legume fierte si scurse bine, verdeturi, etc.. Noi peste putin timp trebuie sa impartim niste farfurii si chiar nu stiam ce sa pun ca aperitive.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Multumesc,draga Andruta,ma bucur ca-ti place!Asa este,poti face tot felul de combinatii!
Branza de vaci la galetusa de la Lidl,este nelipsita din frigiderul meu...cu ea am facut si pasca...este excelenta,foarte gustoasa si se lucreaza foarte bine!
Răspunde Raportează
andruta 25 aprilie 2015  
Uita-te pe etichetele din Lidl. In localitatea aia avem noi casa de la tara. :)
Răspunde Raportează
isimona 20 aprilie 2015  
Ce bine arata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc,Simona,este si foarte gustoasa!
Răspunde Raportează
cristianradoi 19 aprilie 2015  
arata apetisant,felicitari
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Cristian!Ruladele tale de iepure sunt,insa,de neegalat!
Răspunde Raportează
cristianradoi 20 aprilie 2015  
tot respectul d-na
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
Pofta buna si la acest deliciu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumim tare mult,Doina!Pofta nu ne lipseste niciodata,ba din contra,de multe ori,trebuie sa ne-o mai infranam!
Răspunde Raportează
marimar82 19 aprilie 2015  
Felicitari d-na Carmen, o adevarata bucatareasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Mariana,imi place mult sa "bucataresc"! :)
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
foarte frumoasa ti-a iesit, draga Carmen, daca nu te superi fur putin reteta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc,Gaby!Imi place s-o prepar,este de efect si foarte gustoasa!...ma faci sa rosesc,eu nu ti-am cerut voie sa ma folosesc de retetele tale,desi mi-am permis-o de cateva ori! :))
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
ok, nu spune la nimeni, ramane intre noi!
mie imi plac preparatele tale, te apreciez mult!
Răspunde Raportează
olgutza 19 aprilie 2015  
oooo ...ce bin e arata ...
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc,Olguta!Se face foarte usor si e super buna!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
O adevarata gospodina.
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc,esti o draguta!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
Cu mare drag.
Răspunde Raportează
violeta86 19 aprilie 2015  
nu mai pune, nu mai pune :)) arata grozav.
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
:)) Multumesc frumos,Violeta!Pupici!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.