3355 poze   152354 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

negresa cu bilute de branza si cocos

Ingrediente:
- Blat:
250 g unt
300 g zahar
50 g cacao
6 oua
1 praf de copt
200 g faina
1 fiola esenta de vanilie
- Bilute:
300 g branza de vaci
100 g nuca de cocos
100 g zahar
2 galbenusuri
50 g faina
vanilie
- Glazura
150 g ciocolata
60 ml frisca
-Mod de preparare:

Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga faina,cacaua si praful de copt cernute.

Pt bilute: se amesteca toate ingredientele si formeaza bilute de forma unei nuci si se aseaza in tava la o distanta de 1 cm intre ele.

Se toarna aluatul si se da la cuptor.Cand s-a mai racorit se toarna o glazura de ciocolata peste prajitura.
Pofta buna!
IMG_4717
IMG_4717
IMG_4718
IMG_4718
IMG_4722
IMG_4722

Comentarii album • 38
Nume:



MihaelaGrigoras 20 noiembrie 2014  
Am vizionat toate albumele tale .Esti o adevarata experta in arta culinara! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 noiembrie 2014  
Multumesc mult,Mihaela,esti o draguta!Sunt departe de a fi o experta,dar imi place foarte mult sa "bucataresc"!
Răspunde Raportează
alerim 19 martie 2014  
CA DE OBICEI...wow !!...
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 martie 2014  
Multumesc frumos,Mirela!Pupici!
Răspunde Raportează
Doini 18 martie 2014  
Asa ma voi ingrasa eu :))
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 martie 2014  
:))) :))) Multumesc,draga mea!Te pup!
Răspunde Raportează
lalea 17 martie 2014  
Gustoasa tare!
Glazura,ii da multe puncte!:)
:***
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!Asa este,glazura pusa din belsug(am facut o cantitate mai mare)i-a accentuat savoarea!
O seara minunata iti doresc! :****
Răspunde Raportează
lalea 18 martie 2014  
La fel iti doresc,draga Carmen!
:*****
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 17 martie 2014  
O minunatie. Felicitari!
De departe se vede priceperea si iscusinta respectabilei gospodine! Toata stima.
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Da,da,sa stii ca este o minunatie!Multumesc frumos,Bogdan!
Răspunde Raportează
vali25 17 martie 2014  
bun.bun
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Da,multumesc frumos,Vali!
Răspunde Raportează
mydenysa 17 martie 2014  
foarte frumoasa a iesit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Odette 17 martie 2014  
Este un deliciu adevarat ! Blatul este asemanator cu cel de la pasca poloneza, asa mi se pare...
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Da,este super gustoasa,multumesc frumos,Maria!Seamana cu pasca poloneza,intradevar,doar ca este mai bogata in oua si unt.Nu am facut niciodata pasca poloneza,dar merita incercata!
Răspunde Raportează
Odette 18 martie 2014  
Cred eu ca merita si nu-ti va parea rau . Acum, depinde si de gusturile culinare :)))
Răspunde Raportează
rovak 16 martie 2014  
Multumesc de reteta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
Cu multa placere!
Răspunde Raportează
floralia 16 martie 2014  
Ce bine arataaaa! Cred ca e delicioasa.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
Multumesc,draga Flora!Da,este super delicioasa si ciocolatoasa.Am folosit cacao olandeza,care este foarte aromata si mult mai inchisa la culoare,ceea ce a facut si ca prajitura sa fie aproape neagra!Si glazura am pus din abundenta,mult peste din ce prevede reteta!
Răspunde Raportează
scirlatgby 16 martie 2014  
Imi lasa gura apa...
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
A fost foarte buna,mai ales ca am pus mult mai multa glazura pe ea,ce a patruns in blat si a facut-o dea dreptul ciocolatoasa!
Răspunde Raportează
lucaria 16 martie 2014  
yamiiii...am intins mana dupa o buc. si nimic,nu vrea...iti vine sa mananci poza la (propiu)!ispititoare de tot!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
Multumesc frumos!A iesit,intradevar,foarte buna,desi poate prea inchisa la culoare...am folosit cacao olandeza care este aproape neagra!
Răspunde Raportează
gabilaura 16 martie 2014  
ce frumos arata .ne lasa apa in gura .multumim pt reteta .
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
Multumesc,Gabi!De mult voiam sa o fac si cum am avut baiatul acasa,am profitat si am preparat-o!Este super gustoasa!
Răspunde Raportează
cristianradoi 16 martie 2014  
super, multumim pentru reteta
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 martie 2014  
Cu placere!Multumesc si eu pentru vizita si apreciere!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.