foaia de foietaj se intinde cu sucitorul pentru a fi mai subtire... Se pot umple cu diferite salate ca aperitiv sau creme dulci ca desert.
1-Salata de carne
-pastrama,muschi file,sunca presata -castraveti in otet,gogosari in otet -cuburi mici de ananas(din compot) -porumb boabe,masline,ou fiert -maioneza,smantana,mustar,sare dupa gust.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
extraordinar arata!
I-ai dschis usa Primaverii,sa intre si-n bucataria ta!
Cu siguranță voi face și eu.