3355 poze   63984 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

briose din aluat cu gem umplute cu caise

Iata reteta:

-2 cani faina,1 cana zahar,1 cana apa,5 linguri ulei,5 linguri gem,1 praf de copt,1 esenta rom/vanilie/lamaie

-Amesteci zaharul cu apa si uleiul,adaugi gemul,faina cu praful de copt si esenta dorita.Omogenizezi compozitia si o torni in formele de briose unse cu unt si tapetate cu faina sau in cosulete de hartie speciale si le coci la foc potrivit 35-40 de minute.
-Pentru glazura ai nevoie de 6 linguri zahar,2 linguri cu varf de cacao,4 linguri apa,1 lingura unt sau margarina,nuca maruntita/fulgi de migdale/nuca de cocos

Important!!!...daca le puneti in cosulete de hartie,le lasati pana a doua zi,pentru a se infragezi --se desprinde foarte usor hartia
IMG_7421
IMG_7421
in locul samburilor se umplu cu bucatele de ciocolata
in locul samburilor se umplu cu bucatele de ciocolata
IMG_7423
IMG_7423
nu am mai avut caise si am pus miez de nuca
nu am mai avut caise si am pus miez de nuca
IMG_7428
IMG_7428
IMG_7430
IMG_7430
IMG_7431
IMG_7431
IMG_7436
IMG_7436
IMG_7437
IMG_7437
IMG_7438
IMG_7438

Comentarii album • 35
Nume:



eugenemeric 15 martie 2018  
Oooo, nu doar imagini. Avem si retetele! Minunat :)
Multumim frumos!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 martie 2018  
Cu multa placere!
Răspunde Raportează
FELICITA 24 noiembrie 2013  
Apetisante.
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
ANNADE 1 septembrie 2013  
Senzationale,trebuie incercate ...felicitari pentru tot ceea ce faceti,sunteti o persoană minunată.
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 septembrie 2013  
Multumesc tare mult si pentru urari si pentru aprecieri!
O seara minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 28 mai 2013  
Delicioase!!Pune un platou si pe masa sun photo!!:)))
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 mai 2013  
Da,multumesc,Mihaela!As pregati cu mult drag un platou pentru voi!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 29 mai 2013  
Multumim si noi!
Răspunde Raportează
karmens 22 mai 2013  
Felicitari doamna!Arata foarte bine.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 mai 2013  
Multumesc frumos,Carmen(Karmens)!
Răspunde Raportează
doinabacau 16 mai 2013  
Un deliciu...
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 mai 2013  
Sa stii,Doina,ca asa sunt,delicioase!Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Mikamo 16 mai 2013  
priceputo!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
Multumesc frumos,Monica!Pup!
Răspunde Raportează
mydenysa 16 mai 2013  
au un aspect deosebit, cred ca-s super bune!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
Multumesc!Dupa cum am mai spus,am dat o alta forma si un plus de gust(prin umplutura)unei prajituri simple de post!Este foarte buna!
Răspunde Raportează
angelica 15 mai 2013  
pentru mine este interesanta reteta!
merita incercata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
Este o prajitura ce o fac de multe ori in perioada postului,mai ales ca am mult gem in camara!De data asta insa,i-am dat forma de briose si am folosit,pentru mai multa savoare si diversificare,caise deshidratate tinute 24 de ore in apa fierbinte(la inceput)!
Răspunde Raportează
deasflowers 15 mai 2013  
Vai Carmen, ce imagini delicioase!!! Esti o maestra!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc tare mult,Doina!Am vrut sa dau un plus de aspect si de savoare unei prajituri de post!
Răspunde Raportează
lalea 15 mai 2013  
Arata super bine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc frumos!Mi-au placut si mie tare mult cum au iesit si ca aspect si gust!
Răspunde Raportează
andruta 15 mai 2013  
Foarte apetisant arata... Mai c-as da o fuga..
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc,te astept!
Pentru musafiri,in perioada de post,este excelenta!
Răspunde Raportează
cristinaa 15 mai 2013  
waw.... ce frumos arata !!! io zic sa mergi la master chef!!!!!chiar poti!:)
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc frumos,Cristina,dar cu felul meu de a le prepara si orna nu as putea trece nici macar de poarta lor!
Răspunde Raportează
cristinaa 16 mai 2013  
nu se stie cum este acolo!!
Răspunde Raportează
clara70 15 mai 2013  
ce reteta buna pentru dulciuri in post. reteta e asemanatoare cu negresa.
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Da,este compozitia unei prajituri de post cu gem,pe care am facut-o sub forma de briose si pentru ca aveam desfacuta o punga cu caise deshidratate le-am folosit ca umplutura!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 15 mai 2013  
Multumim pentru reteta; acum ca le-am vazut cat de bine arata, vrem si noi!
Trebuie sa fie foarte gustoase!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Prajitura sub forma de briose cu umplutura de gaise este "inventia" mea si ma bucur ca a iesit foarte gustoasa!
Mi-a venit o idee: imi trimiti un voiajor si ii pun cumva doua briose pe care sa ti le aduca! :)))
Multumesc pentru aprecieri!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 15 mai 2013  
In primul rand, FELICITARI pentru noua 'inventie apetisanta'!
Se poate face schimbul cu ajutorul unui porumbel: eu il trimit prin posta, iar d-voastra il eliberati cu 'micul bagaj':-)
La cat sunt de bune, sigur ajunge la mine doar cu una din doua:-))
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.