3355 poze   62811 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

bilute de cocos

200g.nuca de cocos,200g.zahar,2 oua

Se amesteca toate ingredientele obtinand o compozitie sfaramicioasa.Se lasa 10 minute sa se umecteze nuca de cocos,dupa care se ia cu degetele din compozitie si se fac bilute ce le punem intr-o tava unsa usor cu ulei.Din cand in cand ne umezim degetele intr-un bol cu apa,pentru a nu se lipi nuca de ele.
Se pun la copt in cuptorul in prealabil incalzit,la foc iute,15-20 de minute,pana se rumenesc usor.
Se pot servi ca atare sau glazurate.
IMG_5533
IMG_5533
IMG_5534
IMG_5534
IMG_5536
IMG_5536
IMG_5537
IMG_5537
IMG_5539
IMG_5539
IMG_5540
IMG_5540
IMG_5542
IMG_5542
IMG_5543
IMG_5543
IMG_5545
IMG_5545
IMG_5547
IMG_5547
IMG_5549
IMG_5549
IMG_5556
IMG_5556

Comentarii album • 42
Nume:



Gabiuta 13 noiembrie 2014  
Waw... ce usoara e reteta.Multumesc.Super!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 noiembrie 2014  
Cu placere,Gaby!Merita facute,sunt delicioase!
Răspunde Raportează
elenita 22 noiembrie 2013  
o sa incerc si eu sa le fac asa. Eu puneam unt in loc de oua si nu le puneam la cuptor ci doar la rece.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 noiembrie 2013  
Sunt foarte bune si se pot pastra si doua saptamani,pastrandu-si gustul delicios!
Răspunde Raportează
mamafeo 2 octombrie 2013  
Eu făceam rafaelo dar cu siguranță o voi face și pe aceasta.
Răspunde Raportează
Maria0722 16 iulie 2013  
Felicitari, se vede ca in tot ce faci pui suflet si pasiune,esti foarte buna.
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 iulie 2013  
Multumesc,draga mea,pentru frumoasele cuvinte!
Răspunde Raportează
roxanika 7 iunie 2013  
Sunt foarte pufoase si arata foarte bine,multumesc pentru aceasta reteta delicioasa!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 iunie 2013  
Daca nu sunt tinute mai mult decat trebuie la copt,bilutele de cocos sunt excelente si isi pastreaza prospetimea mai multe zile!
Răspunde Raportează
Lizica 1 iunie 2013  
Arata super ! Multumim pt retete !
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 iunie 2013  
Multumesc,se fac foarte usor!
Răspunde Raportează
ritta 12 mai 2013  
Cat am cautat aceasta reteta. Multumesc
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 mai 2013  
Cu multa placere!
Răspunde Raportează
Valentina33 10 mai 2013  
Arata tare bine si cred ca sunt si foarte buna la gust.
Eu fac doar din cele tip Rafaelo - cu lapte praf, dar fara ou si desigur fara coacere in cuptor, ci lasate la rece (in frigider) cateva ore.
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 mai 2013  
Multumesc frumos,Valentina!Sunt foarte bune,usor de facut si exceptionale pentru drumetii!
Răspunde Raportează
Catalina77 2 aprilie 2013  
delicioase,seamana cu Rafaelo,dar nu se pune oua ci lapte praf
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 aprilie 2013  
Da,sunt foarte bune!Seamana si nu cu Rafaelo,acestea se coc in cuptor,nu sunt deloc cremoase!
Răspunde Raportează
lumynyta 25 martie 2013  
Multumim pt reteta ,am sa incerc sa fac si eu,imi place cocosul.Le-am gustat dar numai cumparate.
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 martie 2013  
Cu placere,Lumynyta!Trebuie sa fii atenta cand prepari compozitia,sa-ti iasa sfaramicioasa,asa cum se vede in poze!Daca este mai moale,bilutele se vor intinde la copt!
Răspunde Raportează
lumynyta 26 martie 2013  
Si pt.ca sa nu fie moale probabil mai adaugam la nevoie cocos ,nu?
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 martie 2013  
Da,Lumynyta,este bine sa ai o rezerva de nuca de cocos,dar daca respecti reteta si ouale nu sunt foarte mari,cantitatea de cocos este suficienta!
Răspunde Raportează
lumynyta 27 martie 2013  
Multumesc ,sa fie asa cum trebuie... bune ,gustoase si pufoase.
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 11 februarie 2013  
Uauu...Ce bine arata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 februarie 2013  
...si sunt tare gustoase!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 11 februarie 2013  
minunate
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 februarie 2013  
Da,si sunt foarte usor de facut!
Răspunde Raportează
floralia 10 februarie 2013  
Bune si rapide.
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2013  
Exact!...si sunt foarte usoare si se pot pastra mai multe zile,fiind bune pentru drumetii.Eu tocmai in acest scop le-am facut!
Răspunde Raportează
TANIAMIHALCEA 9 februarie 2013  
Da ...de cand te cunosc am pus cateva kg pe mine!:)))
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 februarie 2013  
Esti o draguta,te pup!
Răspunde Raportează
cristianradoi 9 februarie 2013  
sunt delicioase,numai ca sotia mea nu le-a pus si la cuptor
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 februarie 2013  
Da,dar sotia ta foloseste unt si lapte praf si au o alta consistenta.Acelea sunt bomboane Rafaello si intradevar,delicioase.
Răspunde Raportează
Lenny 9 februarie 2013  
Ce bine arata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 februarie 2013  
Multumesc frumos,se fac foarte repede si usor!
Răspunde Raportează
monik 9 februarie 2013  
arata foarte frumos!foarte aspectuase si apetisante!sa aveti pofta!o seara de sambata placuta alaturi de cei dragi dvs!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2013  
Multumesc mult de tot pentru aprecieri si urari!O seara placuta si voua!
Răspunde Raportează
doinabacau 9 februarie 2013  
O initiativa admirabila,pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2013  
Multumesc,draga mea!Le-am facut pentru drumetia de maine la care,din pacate,nu vom participa(eu si sotul).Fratelui meu ii plac foarte mult!
Răspunde Raportează
doinabacau 11 februarie 2013  
Sa le fie de bine,si una si alta!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.