3355 poze   152101 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache

Multumesc mult,Gaby!Este un deliciu!
IMG_2316
IMG_2316
IMG_2326
IMG_2326
IMG_2328
IMG_2328
IMG_2333
IMG_2333
IMG_2334
IMG_2334

Comentarii album • 55
Nume:



crisscraftstudio 29 mai 2015  
mmmm...vad ca avem preocupari comune...
toate cunostintele mele ma intreaba :"cand ne mai Torturezi?" :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 mai 2015  
Ma bucur sa aud asta!Sper sa ne incanti si pe noi,cei de pe SunPhoto cu poze ale deliciilor tale!
Răspunde Raportează
crisscraftstudio 29 mai 2015  
da, am sa le fac poze de acum inainte, desi, nu sunt la fel de aspectuoase, cat sunt de gustoase :)
Răspunde Raportează
anonim
terezaungureanu 24 ianuarie 2015  
Imi trimiteti si mie reteta? Va rog si va multumesc!
Daca nu v-ar fi prea greu,ar fi bine sa postati si retetele,la prajiturile prezentate; cred ca a-ti face f.multe persoane fericite!Numai bine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 ianuarie 2015  
Buna seara,Tereza!Iata de unde am luat reteta gabrielamanolache.sunphoto.ro/Tort_diplomat_de_mere
Multe retete le-am postat la comentarii,in diversele albume cu prajituri!Daca te intereseaza vreo reteta,ti-o postez cu drag!
O seara buna!
Răspunde Raportează
anonim
terezaungureanu 24 ianuarie 2015  
Faceti asa prajituri minunate ca si prezentare, (cu siguranta sunt f.bune si la gust)incat pareti de specialitate! Lucrati in domeniul dulciurilor sau pur si simplu sunteti o gospodina desavarsita!? Va felicit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 ianuarie 2015  
Multumesc mult pentru aprecieri...nu sunt o specialista si nici o gospodina desavarsita,dar prepar totul cu multa placere si dragoste...de foarte multi ani!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 3 ianuarie 2014  
Ce spui tu aici si ornamentul este tare frumos,ma bucur ca ti-a placut
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 ianuarie 2014  
Multumiri izecite,draga mea,si pentru apreciere si pentru reteta...a iesit un tort nespus de bun,un deliciu!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 6 decembrie 2013  
...doar privindu-l imi dau seama ca are tot ce imi doresc de la un tort, aspect frumos si gust bun!
In plus, o aroma placuta si proaspata de mar si portocala...
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 decembrie 2013  
Multumesc frumos,Bogdan!Asta am gandit si eu citind reteta Gabrielei,de aceea l-am si preparat imediat.Ornatul cam lasa de dorit(facut din coji de mar si portocala),dar gustul este grozav,cu atatea arome si...foarte insiropat!
Răspunde Raportează
lalea 3 decembrie 2013  
Doar privindu-l,iti dai seama,ca-i gustos!
Te pup,draga Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2013  
Multumesc,Monica!Este,intradevar,un desert foarte bun...noua ne plac mult prajiturile cremoase si torturile insiropate! :)
Răspunde Raportează
andruta 27 noiembrie 2013  
Arata tare bine. Am notat si eu.
Multumiri, doamnelor !!
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 noiembrie 2013  
Cu mare drag!Multumesc si eu!
Răspunde Raportează
Valentina33 25 noiembrie 2013  
Chiar arata delicios! Numai bunatati ies din mainile tale, Carmencita draga!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
Multumesc frumos,draga Valentina!Mi-a suras ideea diplomatului cu mere,a iesit intocmai cum ma asteptam:aromat si super insiropat!
Răspunde Raportează
lety 25 noiembrie 2013  
Da, este un tort simplu de facut, gustos si aratos!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
Multumesc frumos,Lety draga!Deunazi l-am descoperit si tot atunci l-am si facut!Un deliciu!
Răspunde Raportează
floralia 24 noiembrie 2013  
De gustos, te cred, dar pozele sunt atat de reusite!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
Multumesc mult,ma magulesti!
Răspunde Raportează
ioanapopa66 24 noiembrie 2013  
Ne dai si reteta?!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
O gasesti pe pagina Gabrielei Manolache,la albumul Tort diplomat de mere!Din respect pentru ea,nu am postat-o!
Răspunde Raportează
milly 24 noiembrie 2013  
Waw!!! Ce tare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc frumos!Il recomand cu caldura,tuturor!
Răspunde Raportează
milly 24 noiembrie 2013  
E prefereatul meu!
Răspunde Raportează
Lizica 24 noiembrie 2013  
De dorit ,arata super !
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc frumos!Ieri l-am vazut prima oara si tot ieri l-am si facut!Ti-l recomand,cu drag!
Răspunde Raportează
Lizica 24 noiembrie 2013  
Îngrasa ?
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
Ca orice desert,lasa urme! :)
Răspunde Raportează
ioanapopa66 24 noiembrie 2013  
Delicios!Am inghitit in sec,nu ma mai uit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc,draga mea!Si eu am inghitit in sec,atunci cand l-am vazut in albumul Gabrielei Manolache!...si m-am grabit sa-l fac,a iesit o bunatate insiropata!
Răspunde Raportează
livithewise 24 noiembrie 2013  
iami :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc! :)
Răspunde Raportează
pistilica 24 noiembrie 2013  
uoauuu ce bine arataaa!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc,Mirela!Ti-l recomand,este foarte bun si usor de facut!
Pupici!
Răspunde Raportează
IleanaP 24 noiembrie 2013  
Tu ne faci pofta! La pachet nu pui nimic?
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Daca ar fi posibil,v-as trimite cu multa placere,la toate...a iesit un tort mare(ce lipseste din tort in poza de ansamblu,am dat inainte de a apuca sa-l fotografiez)iar la masa suntem doar sotul si eu!L-am facut prima oara si sunt foarte multumita,este delicios,super insiropat!
Răspunde Raportează
IleanaP 24 noiembrie 2013  
Impartaseste reteta si celorlalte pofticioase,te rog!
Răspunde Raportează
IleanaP 25 noiembrie 2013  
Am cautat eu si nu gasisem .De dimineata (cu mintea limpede )am gasit-o.Multumesc draga mea
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 noiembrie 2013  
Draga mea,reteta o gasesti pe pagina Gabrielei Manolache in albumul Tort diplomat de mere!Nu mi s-a parut corect sa postez si eu reteta!
Te pup!
Răspunde Raportează
doinabacau 24 noiembrie 2013  
Ne pui pofta pe jar...
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!
:)) Vinovatul principal este Gaby(Gabriela Manolache),de la ea am luat reteta!Mi-a placut atat de mult cand l-am vazut,ca l-am facut imediat!Este un deliciu!
Răspunde Raportează
doinabacau 25 noiembrie 2013  
Multumesc mult,Carmen!
Am vazut reteta,cred ca e un deliciu,nici nu se poate altfel!
Răspunde Raportează
Fanita 24 noiembrie 2013  
arata bine:}sa aveti pofta
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc frumos,Fanita!
Răspunde Raportează
alerim 24 noiembrie 2013  
Tu aveai obiceiul sa scri si reteta...crema alba este cu gelatina, frisca, stafide, coji de portocala, lapte...?? Dar cea maro?
A fost o ocazie sau pur si simplu ai avut chef de cocarit?
Daca nu ai fi spus mere, puteam sa jur ca cele de pe tort sunt dupa culoarea miezului... portocale, dar nu stioam de unde coaja rosie? F interesant, ma uit de multe ori cu f. mare atentie la felul cum garnisesti preparatele si nu intotdeauna imi dau seama ce sunt.
O zi frumoasa.
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Mirela draga,reteta o gasesti pe pagina gabrielamihalache.sunphoto.ro/Tort_diplomat_de_mere
Ieri l-am vazut,mi-a placut si l-am facut!De ornat,l-am ornat cu feliute de portocale si coji de mere!
Pupici!
Răspunde Raportează
monik 24 noiembrie 2013  
sa il serviti sanatosi!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc!Te pup!
Răspunde Raportează
monik 24 noiembrie 2013  
si eu va pup!o seara incantatoare!
Răspunde Raportează
gabilaura 24 noiembrie 2013  
arata bine .ne ati facut pofta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 noiembrie 2013  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.