3355 poze   151388 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

prajitura marmorata cu branza

Ingrediente

pentru blat
8 oua
15 linguri ulei
15 linguri lapte caldut
15 linguri zahar
16 inguri faina
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
2-3 linguri de cacao

Umplutura de branza:
300 g branza dulce
2 linguri nuca de cocos,
2 oua,
4 linguri de zahar,
1 zahar vanilat
putina coaja de lamaie rasa
1 cescuta afine(eu am pus cirese amare din dulceata)

Mod de preparare
Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat,coaja de lamaie,nuca de cocos si vreo 3-4 linguri din compozitia de blat.

Pentru blat am batut ouale bine, bine cu zaharul, am adaugat laptele si uleiul. Am amestecat bine apoi am pus faina cernuta, praful de copt si vanilia; va rezulta un aluat grosut ce curge in falduri.

In tava de copt am pus hartie de copt si am turnat compozitia de blat, am presarat cu sita cacaoa si apoi am pus cu lingura compozitia de branza si am presarat cateva cirese amare din dulceata.
Am copt prajitura la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
IMG_4451
IMG_4451
IMG_4454
IMG_4454
IMG_4461
IMG_4461
IMG_4462
IMG_4462
IMG_4463
IMG_4463
IMG_4467
IMG_4467

Comentarii album • 38
Nume:



lety 19 februarie 2014  
asa cu cacao are o imagine mai interesanta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 februarie 2014  
Multumesc,draga Lety,asa este!
Răspunde Raportează
olgutza 10 februarie 2014  
ce bine arata
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2014  
Multumesc frumos!Am mancat-o aproape pe nerasuflate! :))
Răspunde Raportează
andruta 10 februarie 2014  
Apetisant mai arata..
Nu degeaba au pus astia reclama la clinica de nutritie pe paginile cu mancare...
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2014  
Asa am spus si eu cand am vazut-o pe facebook si am facut-o imediat...este foarte buna!
Răspunde Raportează
lalea 10 februarie 2014  
O combinatie gustoasa!
Si in plus,arata super bine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 februarie 2014  
Multumesc mult,draga mea!A fost nemaipomenit de buna,s-a terminat foarte repede!
Răspunde Raportează
doinabacau 9 februarie 2014  
Alta tentatie de nota maxima!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc,draga Doina!
Răspunde Raportează
scirlatgby 9 februarie 2014  
Ce bine suna! dar e grav cu kilele!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Sunt de acord cu tine,Gaby,dar tentatia este atat de mare!
Răspunde Raportează
prajituri 8 februarie 2014  
vai ce bine arata. cu siguranta e delicioasa
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc frumos!Este grozava!Imi plac mult prajiturile aromate si asta este una dintre ele!
Răspunde Raportează
laurabv 8 februarie 2014  
Ce bine arata ! Mi-ai facut pofta :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc frumos,Laura!Este foarte gustoasa!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 8 februarie 2014  
Are un aspect foarte frumos si o compozitie delicioasa!
Felicitari!
Sa aveti pofta buna.
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc frumos!Este foarte,foarte buna,delicioasa!
Răspunde Raportează
pistilica 8 februarie 2014  
bun,bun!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Da,multumesc,Mirela!Este delicioasa!
Răspunde Raportează
pistilica 9 februarie 2014  
fara branza nu se poate face oare....cred ca merge nuuu?
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Fara branza rezulta un pandispan si ca sa ii dai aspectul marmorat trebuie sa pui ceva care sa se afunde in compozitie!...sau cacaoa in loc sa o presari deasupra o amesteci cu cateva linguri de compozitie si o torni peste restul compozitiei in tava!
Răspunde Raportează
pistilica 9 februarie 2014  
bine mersi!
Răspunde Raportează
any67 8 februarie 2014  
Intradevar arata foatre bine !Cred ca e o bunatate,cu siguranta am s-o incerc ,multumim penrtu reteta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc,draga mea!Este foarte buna si aromata!
Răspunde Raportează
Lizica 8 februarie 2014  
Ce bine arata !
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
GIULIASWEETY 8 februarie 2014  
Mmmm ce bun,sa mai pui asa retete :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc,draga mea! :)
Răspunde Raportează
GIULIASWEETY 9 februarie 2014  
Cu multa placere dragutza :)
Răspunde Raportează
mydenysa 8 februarie 2014  
are un aspect foarte frumos!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Multumesc frumos!Este foarte buna,cu greu ma abtin sa nu mananc mai multe bucatele!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.