3355 poze   152274 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

prajitura turnata cu mere

Pentru doritoare,iata reteta: 2 oua,9 linguri zahar,9 linguri ulei,9 linguri lapte,12 linguri faina,1 lingura praf de copt,1kg.mere...Se curata merele de coaja,se dau pe razatoare si se pun la calit cu zahar dupa gust si un praf de scortisoara.Se freaca ouale cu zaharul,se adauga uleiul si se freaca pana se omogenizeaza.Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua,alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand e luat cu lingura,dar sa fie mai gros decat cel de clatite.Se toarna jumate din cantitate in tava unsa si tapetata si se da la cuptor pentru 10 minute la foc potrivit.Se scoate,se pun merele calite,se toarna restul aluatului si se pune la copt pentru 40 de minute.Cand este gata se pudreaza cu zahar,dar se taie cand este rece.
IMG_1910
IMG_1910
IMG_1911
IMG_1911
IMG_1912
IMG_1912
IMG_1913
IMG_1913
IMG_1914
IMG_1914
IMG_1915
IMG_1915
IMG_1916
IMG_1916
IMG_1917
IMG_1917
IMG_1918
IMG_1918
IMG_1922
IMG_1922
IMG_1924
IMG_1924
IMG_1926
IMG_1926

Comentarii album • 62
Nume:



anonim
liliac 20 iulie 2016  
am venit la tine dupa reteta de prajitura cu mar,te sarut carmen....toate cele bune..
Răspunde Raportează
mirelatimisoara 4 noiembrie 2014  
cum turnata?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 noiembrie 2014  
I se spune turnata deoarece compozitia este semilichida,se toarna in tava!
O seara placuta!
Răspunde Raportează
FELICITA 27 martie 2014  
Apetisanta.
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 martie 2014  
Da,multumesc!O fac foarte des,alaturi de strudel!
Răspunde Raportează
violetaafricana 24 ianuarie 2014  
Multumesc ! Reteta asta o cautam de multa vreme... am facut-o de multe ori, dar nu am scris-o, uitasem ingredientele ! Abia astept sa o refac si cu dovleac :))
Răspunde Raportează
carmencitavio 24 ianuarie 2014  
Cu mult drag!Am facut-o si eu cu dovleac si mi-a placut tare mult!
Răspunde Raportează
violetaafricana 25 ianuarie 2014  
A iesit extraordinar cu dovleac ! Va multumesc pentru ca am redescoperit reteta :*
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 ianuarie 2014  
Pofta buna,draga mea!Pupici!
Răspunde Raportează
Gabriela007 19 iulie 2013  
Felicitari pt retete si pt flori
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 iulie 2013  
Multumesc frumos,Gabriela!
Răspunde Raportează
roxanika 7 iunie 2013  
Super buna,am sa o fac si eu :*
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 iunie 2013  
Da,chiar ti-o recomand!Se face foarte usor si este super gustoasa!
Răspunde Raportează
roxanika 8 iunie 2013  
Pana nu ma apuc sa fac aluatul ,ce dimensiuni are tava pentru cantitatea asta de aluat? Multumesc:*
Răspunde Raportează
Catalina77 2 aprilie 2013  
delicioasa,eu am facut cu branza in loc de mere
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 aprilie 2013  
Da,am facut-o si eu cu branza de vaci,dar sotului ii place mai mult cu mere!
Răspunde Raportează
mihaelacostescu75 29 martie 2013  
Mi s-a facut foame de atatea bunaciuni!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 martie 2013  
Multumesc,Mihaela!Ti-o recomand,este foarte buna!
Răspunde Raportează
mamafeo 12 februarie 2013  
Arată foarte frumos, sigur o voi face și eu.
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 februarie 2013  
Se poate face si cu umplutura din branza de vaci si este la fel de gustoasa!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 3 noiembrie 2012  
yamiii,sigur am sa incerc si eu aceasta prajitura
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 noiembrie 2012  
Te asigur ca nu vei fi dezamagita!
Răspunde Raportează
staiculigia 16 octombrie 2012  
iamiiii...o bunatate,am si eu reteta dar masor cu cana, iese la fel.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Prajitura asta o mai fac cu branza de vaci si este la fel de buna.
Răspunde Raportează
staiculigia 16 octombrie 2012  
o fac cu diverse fructe sau cu dulceata, gem...
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 15 octombrie 2012  
AM FACUT O SI EU!!E BUNA TARE!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Sa va fie de bine,draga Mihaela!
Răspunde Raportează
andruta 15 octombrie 2012  
Papa bun... Tare bun!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
loriss54 14 octombrie 2012  
Ai stârmit multă plăcere,
Cu prăjitura cu mere!...
Aşteptăm să ne serveşti
Şi c-un vin de Odobeşti! :))
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc frumos,Cati draga!...daca inlocuiesc vinul de Odobesti cu unul de tara,din via noastra,din struguri nestropiti?
Răspunde Raportează
loriss54 17 octombrie 2012  
Din strugurii ne stropiţi,
Ai scos vin şi ne inviţi,
Să servim un păhărel?
S-aşteptăm, că-i tulburel...
Să se limpezească bine,
Să-l servim cum se cuvine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Esti nemaipomenita,foarte talentata!...imi place tare mult exprimarea ta in versuri!
Răspunde Raportează
bonita12 14 octombrie 2012  
buna, bunaaaaa...eu am o reteta in care se pot pune merele rase(necalite dar stoarse bine de zeama) in toata compozitia...iese pufoasa si buuunaaa
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
La placinte si eu folosesc merele crude,dar acum au fost prea zemoase si nu am avut curajul sa le pun necalite.
Răspunde Raportează
doinabacau 14 octombrie 2012  
Si aspectul e nemaipomenit,dar gustul...eu plec...
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Este foarte buna si pufoasa!
Răspunde Raportează
doinabacau 17 octombrie 2012  
Se vede si...se simte...,toata admiratia,Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc mult,Doina!Te pup!
Răspunde Raportează
Lenny 14 octombrie 2012  
Hmmm! Trebuie sa o incerc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Te asigur ca nu vei regreta!
Răspunde Raportează
lalea 14 octombrie 2012  
Gustoasa!!!Aratoasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc frumos,Monica!
Răspunde Raportează
ANDAMANUELA 14 octombrie 2012  
super gustoasa,dar fetelor incercati si cu merele necalite este la fel de buna.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc frumos!...merele fiind prea zemoase,nu am avut curajul sa le pun necalite,desi le-am folosit de multe ori crude la placinte.
Răspunde Raportează
anonim
andamanuela 17 octombrie 2012  
le storci bine si le amesteci cu putin pesmet
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc,te pup!
Răspunde Raportează
madalinayly 14 octombrie 2012  
la cat de bine arata!si gustul este pe masura..........pot sa servesc?
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Este delicioasa,te invit cu mare drag!
Răspunde Raportează
Odette 14 octombrie 2012  
Este delicioasa....mi-ai adus aminte de ea...e timpul lor !
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc frumos,Maria!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.