3355 poze   151293 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

aperitive_gustari

USOR SI GUSTOS.
TORT-APERITIV; tort aperitiv-DELICIOS
TORT-APERITIV
IMG_1859; oua umplute
IMG_1859
IMG_1861
IMG_1861
IMG_1947; avocado cu pasta de ton
IMG_1947
IMG_1949
IMG_1949
IMG_1950
IMG_1950
ASPIC
ASPIC
IMG_3024
IMG_3024
IMG_3034
IMG_3034
IMG_3046
IMG_3046
IMG_3048
IMG_3048
IMG_3069
IMG_3069

Comentarii album • 408
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
Siropdeartar 5 mai 2015  
...deja salivez,ca si catelusa lui Pavlov,...incanta ochiul si gustul (cui gusta!)...
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 mai 2015  
Multumesc mult,draga Maria,pentru aprecieri si pentru vizita!
Toate cele bune!
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 mai 2015  
:) Multumesc tare mult,Monica draga!
Răspunde Raportează
lalea 8 mai 2015  
Cu drag!
Te pup,draga Carmen!
Răspunde Raportează
andruta 4 mai 2015  
Ma uit de fiecare data cu mare placere. Idei de furat, ca intotdeauna ! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2015  
Multumesc,draga Andruta...ca si la tine,de altfel,sunt multe de furat!Te pup!
Răspunde Raportează
mydenysa 2 mai 2015  
Mirela a spus totul si are pe buna dreptate, ce-ti spuneam eu tie...tot ce e gresit e ca nu suntem vecine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc tare mult,Gaby!
Răspunde Raportează
simim 1 mai 2015  
Pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos!
O seara frumoasa,cu bucurii si impliniri sufletesti!
Răspunde Raportează
simim 3 mai 2015  
Multumesc si eu.
Răspunde Raportează
darixina 1 mai 2015  
Superb ornat !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
alerim 1 mai 2015  
Ai ,,gustul,, frumosului f. dezvoltat, esti inventiva si o gospodina de exceptie . Sa fi mandra de tine, ca ai de ce !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc din suflet,Mirelus,esti o dulce!
Răspunde Raportează
isimona 1 mai 2015  
Ce frumoasa a iesit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,Simona!Te pup!
Răspunde Raportează
florans 1 mai 2015  
TOATA ADMIRATIA MEA ,,,MI A LASAT APA NGURA BUNACIUNILE SUPER GOS[PODINA
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc tare mult!Ceea ce vad si eu in albumele tale,imi umple sufletul de bucurie si frumos!
Toate cele bune!
Răspunde Raportează
Georgeta05 1 mai 2015  
Salata este ornata superb!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
alinamoraite 1 mai 2015  
Totul este super prezentat!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc frumos,Alina!
Răspunde Raportează
doinabacau 1 mai 2015  
Petale comestibile,dar toata gradina e apetisanta,pofta buna si la acest ...rasfat culinar,Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc din suflet,Doina!...Asta,ca sa compensese lipsa narciselor din vaza! :))
Răspunde Raportează
doinabacau 4 mai 2015  
Carmen,uneori e suficient s-avem doar bratele sufletului pline de ceea ce ne dorim...amintirea acestora nu se ofileste nicicand...
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2015  
Ce frumos spus,draga Doina!...cuvinte ce fac sa vibreze si cele mai sensibile corzi ale sufletului...Multumesc mult!
Răspunde Raportează
Maria0722 1 mai 2015  
Felicitari 1 Te-ai intrecut pe tine insati ! E bine ca existi si are cine sa ne bucure cu ultimele Narcise !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 mai 2015  
Multumesc,draga Maria!De dragul superbelor narcise vazute in gradinile de pe SunPhoto,mi-am ornat si eu salata cu ele! :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 aprilie 2015  
Multumesc frumos,draga mea!
Numai ganduri bune!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Mi-a lasat gura apa
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
:))) Multumesc! :)))
O seara frumoasa,Gaby!
Răspunde Raportează
elenita 20 aprilie 2015  
Am ramas cu gura cascata!!!Oauuuu doamne ce bine arata!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos,Elenita!Ma bucur mult ca-ti place!
Răspunde Raportează
august26 20 aprilie 2015  
Apoi aici, un peisaj culinar de invidiat. Ai un simț al esteticului desăvârșit! Toată admirația și felicitările mele sincere pt.răbdarea și devotamentul tău în această sferă!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc tare mult,draga mea!Aprecierile tale imi innobileaza sufletul!
Toate cele bune!Pupici!
Răspunde Raportează
Florina 19 aprilie 2015  
Arata minunat ! Banuiesc ca si gustul a fost pe masura!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc,Florina,a fost foarte buna!
Răspunde Raportează
Florina 20 aprilie 2015  
Se vede si ca te pricepi dar mai cu seama ca-ti place sa faci !
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
Ce poti spune...sa trecem la masa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Ooooo,cu cata placere te-as servi,Doina draga!
Răspunde Raportează
doinabacau 20 aprilie 2015  
Multumesc mult,am savurat totul ,cu privirea!
Răspunde Raportează
mydenysa 19 aprilie 2015  
slendida tarta cu legume mexicane! ma atrage gandul s-o incerc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
O fac destul de des,mai ales atunci cand am "resturi" de carne si branzeturi prin frigider.Uneori,ca blat folosesc paine neagra cu tarate,intermediara cu seminte,Graham...
Răspunde Raportează
NewImagine 19 aprilie 2015  
ce i aici!! felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Multumesc frumos!...mi-ai adus zambetul pe fata!Cam asa reactionez si eu,privindu-ti superbii trandafiri! :)
Răspunde Raportează
NewImagine 19 aprilie 2015  
Ma bucur!!multumescccc!!!!!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
Mi-e foameeee!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2015  
Esti,oricand,invitata mea!
Răspunde Raportează
FELICITA 19 aprilie 2015  
Multumeeeeesc!!!!
Răspunde Raportează
alerim 4 februarie 2015  
multumesc mult.
Răspunde Raportează
alerim 2 februarie 2015  
Carmen draga , ,,hora buburuzelor,, este incredibila. mie nu-mi iasa nici cum petalele crizantemelor. ce oua folosesti, de strut? Sunt asa lungi petalele, mie imi iasa f.f scurte si urate. Da-mi o idee ce sa folosesc in loc de albus?
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 februarie 2015  
Draga mea,daca tai oul pe lung,iti ies petale lungi si frumoase...trebuie doar sa ai rabdare si sa le tai cat mai subtiri!In locul de albus poti folosi cascaval dat pe razatoare...poti obtine fasii lungi si subtiri cu conditia ca bucata de cascaval sa fie mai grosuta.
O noapte linistita,cu vise dulci,iti doresc!
Răspunde Raportează
bogdanrusu 1 septembrie 2014  
CE BINE ARATA!!!
Răspunde Raportează
CICCIC2014 6 mai 2014  
Rulada de porc cu omleta imi face cu ochiul! Am tot zis c-o incerc si eu dar n-am ajuns...Si arata tare bine si tarta din legume !
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 mai 2014  
Multumesc frumos!Si la mine a trecut cam multa vreme pana m-am hotarat sa fac rulada...este insa foarte buna,nelipsita,de acum incolo,din meniurile de sarbatoare!
Răspunde Raportează
ana75 5 mai 2014  
ce bine arata!ne faci pofta ca de obicei.
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 mai 2014  
Multumesc,Ana!
Răspunde Raportează
scirlatgby 4 mai 2014  
Ah! Mai bine nu ma uitam! Ce bunatate!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Gaby!Pupici!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 4 mai 2014  
Tarta din legume mexicane e deosebita! Cred ca e si putin picanta.
Aveti o indemanare unica la gatit!
Sarutmana.
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc tare mult,Bogdan!Da,tarta am facut-o putin mai picanta decat ar trebui,pentru a le face pe plac domnilor!...Vazul legumelor nu a fost prea incurajator pentru ei,dar gustand tarta si dand de gustul picant,i-a determinat sa ia si a doua si a treia bucata!
Răspunde Raportează
august26 3 mai 2014  
Ioi cât îi de apetisantă tarta asta dragă Carmen! Ți-aș mulțumi dacă mi-ai scrie rețeta undeva :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,draga mea!
Iata reteta:
-1 punga de legume mexicane,pregatite asa cum scrie pe ambalaj
-250g.smantana
-1 cutie ciuperci taiate sau 300g.ciuperci proaspete taiate felii subtiri si calite in putin ulei(pana scade zeama)
-1 sau 2 cepe taiate solzi
-un ardei iute(optional)
-300g.cascaval
-3 oua fierte taiate felii
-3 oua crude
-1 piept de pui fiert
-ketchup,cateva rosioare pentru decor
-1 paine feliata

Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se asaza felii de paine cat mai compact(sa nu ramana goluri intre ele),se rade putin cascaval(1/3) si se pun legumele mexicane scurse,intr-un strat uniform.Se presara ardeiul iute taiat marunt(se poate omite ardeiul)Se adauga ciupercile calite,apoi ceapa taiata solzi.Se asaza feliile de ou fiert pe toata suprafata peste ceapa,apoi pieptul de pui taiat felii.Se rade cascaval(1/3) peste tarta,apoi se toarna smantana batuta cu cele 3 oua,sare,piper si putina boia de ardei.Se rade restul de cascaval,peste care se pun feliile de rosii si ketchup dulce/iute,dupa preferinte.Se da totul la copt,in cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute.Se portioneaza dupa racire.
Răspunde Raportează
august26 4 mai 2014  
Mulțumiri multiple!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Cu mare placere!
Răspunde Raportează
gabilaura 3 mai 2014  
super
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,Laura!
Răspunde Raportează
nicogandila 2 mai 2014  
De fiecare data ma uimiti cu creativitatea.Toata admiratia !
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,multumesc mult,draga mea!
Răspunde Raportează
olgutza 2 mai 2014  
foarte bine arata ,cred ca si gustul e pe masura
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Olgutza!Da,au fost foarte bune toate.Eu,una,am fost incantata de rulada de porc cu omleta,pe care am facut-o prima oara...este super gustoasa!
Răspunde Raportează
lalea 2 mai 2014  
carmencitavio.sunphoto.ro/aperitive_gustari/96911540
Tare frumoase sunt,draga Carmen!!:)
:***
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Monica draga!
Răspunde Raportează
pistilica 2 mai 2014  
iamiiii ce de bunatatiiii!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos,Mirela!
Răspunde Raportează
doinabacau 2 mai 2014  
Abilitatile tale sunt greu de depasit iar rezultatul lor,o incantare,inainte de toate...cred ca sunt irezistibil de gustoase...felicitari si pofta buna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Doina!Nu-ti poti imagina,placerea pe care o am ori de cate ori cand intru in bucatarie si trebuie sa prepar bunatati pentru familie si prieteni!
Răspunde Raportează
florans 2 mai 2014  
FELICITARIIIIIIIIIIIIII
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc,Florans!
Răspunde Raportează
vioricap 2 mai 2014  
Prea multe bunatati. Ce te faci daca te trezesti cu musafiri nepoftiti?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
:) Oricand am ceva in camara si frigider din care sa icropesc ceva "la minut"!Multumesc frumos,Viorica!
Răspunde Raportează
mydenysa 2 mai 2014  
oo Carmen, asta arata demential, imi vine s-o musc din priviri! excelenta!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc mult,Gaby!Daca te referi la tarta,este intradevar foarte buna.Am facut-o de Pasti si am refacut-o cu mici modificari de 1 mai!
Răspunde Raportează
mydenysa 5 mai 2014  
da la ea ma refer, e foarte foarte frumoasa!
Răspunde Raportează
IleanaP 2 mai 2014  
mai,mai! Cum sa nu maninci?!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 mai 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
Gata... m-am uitat mai bine la poze si am inteles cate dungi a avut clatita si de unde ai inceput rularea clatitelor. Ca aveam o nedumerire... Dar am inteles!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 martie 2014  
Ai intrat in albumul "pentru Andruta_rulada tricolora",acolo este foarte lamuritor?!
Pupici!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
Am intrat.... Am vazut notificarile cu postarile noi dupa ce lasasem comentariile... Mi-am zapacit si colega de birou. I-am aratat pozele .. Am mancat o punga de covrigi de pofta..
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 10 martie 2014  
Noutati si iar noutati!
Cred ca orice pereche de miri si-ar dori un asa aperitiv la nunta - IMG_4833!
Sincere felicitari, doamna Carmen. Sunteti de neegalat!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc frumos,Bogdan!Ce nu face o mama pentru copiii ei...totul a fost preparat cu gandul si cu tot dragul pentru fiul meu!A fost o nespusa bucurie sa-l am alaturi de mine de ziua mea!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
La multi ani !!! Sanatate, bucurii, zile fericite !! Ma intreb cum de n-am stiut de ziua ta de nastere.. Cred ca am omis sa te intreb. Iertata-mi fie intarzierea !!
Zodia "Pesti"?
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 martie 2014  
Multumesc frumos,draga Andruta!Nu este nicio suparare,nici eu nu tin minte sau notat toate zilele de nastere!Da sunt in zodia Pesti,prima decada(27.02)!
Toate cele bune iti doresc si o zi superba!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 10 martie 2014  
Foarte frumos din partea d-voastra!
O mama model!
Răspunde Raportează
lalea 10 martie 2014  
Ce bine arata, toate!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc tare mult,Monica!Terina si rulada tricolora le-am facut prima oara si au fost foarte bune!
Răspunde Raportează
CICCIC2014 10 martie 2014  
10 cu felicitari !
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc frumos,draga mea!
Răspunde Raportează
pistilica 10 martie 2014  
...iar ne faci suflet rau?cita rabdare aiii!pasiunea nuuu?
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Pentru musafiri,am intotdeauna rabdare si fac totul cu multa placere!Multumesc pentru apreciere,draga Mirela!
Răspunde Raportează
doinabacau 10 martie 2014  
Mereu de invidiat...
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc,draga Doina!De cate ori imi vine baiatul acasa,incerc sa-l rasfat cu cate ceva nou,pe langa mai toate preferintele lui!
Răspunde Raportează
doinabacau 10 martie 2014  
E de-nteles...
Răspunde Raportează
daniela 10 martie 2014  
Salata de vinete cu maioneza arata de nota 20!
Feilicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc,Daniela!In ziua aceea ma chinuia tare talentul,am exersat cu mai multe decoratiuni!
Răspunde Raportează
andruta 9 martie 2014  
Toate, la superlativ !! Rulada tricolora e foarte interesanta..
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Am facut-o cu mare drag,mi-au placut mult culorile,de abia asteptam sa o pun pe masa...s-a terminat foarte repede!
Multumesc mult pentru aprecieri!
Răspunde Raportează
andruta 10 martie 2014  
Nu-mi zici si mie care-i reteta si care-i tehnica?? Voi avea de pregatit bucate pentru doua mese: wknd asta si wknd viitor. Si as vrea sa fie o masa nu numai bogata, ci si colorata!! Am pastrat in sera cateva salate, ceapa verde, rucola dar mai am nevoie..
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
In primul rand,am folosit o tigaie Tefal cu diametrul fundului de 24cm.Spun asta pentru ca am pregatit compozitia pentru 3 clatite.Aluatul l-am facut din 2 oua,100ml.lapte,150ml.apa minerala(asa imi par mie mai pufoase),60ml.ulei(atat are cescuta in care am turnat uleiul),sare dupa gust,faina cat sa obtii un aluat de consistenta unei smantani mai subtire.Am impartit aluatul in trei castronele:intrunul am pus 4 cubulete de spanac(din comert,spanac portionat congelat),am mixat bine pentru a se sfarima bine spanacul si a se uniformiza culoarea si faina pentru obtinerea unui aluat obisnuit de clatite.In al doilea castronel am pus suc de morcov,o cescuta de 60ml.si faina.In cel de-al treilea am pus o lingurita plina cu sfecla rosie fiarta si suc si faina.In toate trei am potrivit de sare si pentru ca am avut un rest de seminte de floarea soarelui si niste susan,le-am pus si pe acestea.Am incins tigaia,am luat-o de pe foc,am uns-o cu un strop de ulei de teama sa nu se lipeasca(voiam sa evit un esec),dar acum spun ca nu era nevoie si am inceput sa torn din compozitii in fasii,una verde(stratul este cu putin mai gros ca la o clatita obisnuita),una rosie,una portocalie si iar verde,rosie,portocalie.Am pus tigaia pe foc si am copt clatita ca pe cea obisnuita,pe ambele parti.Dupa racire le-am umplut cu pasta de morcov,maioneza,usturoi si gelatina
(una),cu crema de branza de vaci,ceapa,chimen,ulei,gelatina(a doua)si pasta de ton maruntit cu ceapa,castravete in otet,un ou fiert,unt,gelatina(a treia).Gelatina,un pliculet Dr.Oetker,am diluat-o cu 100ml.apa pe aburi si am impartit-o intre cele trei paste.Am sa fac un album cu poza clatitei inainte de rulare,imediat ce am scos-o din tigaie!
Răspunde Raportează
andruta 11 martie 2014  
Super !!! Ai o rabdare extraordinara! Din acest punct de vedere chiar sunt invidioasa, ca eu duc lipsa...
Deci.. o clatita este "curcubeu" in cate dungi? 3 sau multiplu de 3?
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 martie 2014  
Blatul il poti face si din aluat de choux-uri,copt in cuptor!
Răspunde Raportează
ioanapopa66 9 martie 2014  
Arata super,felicitari!Sa nu ne dai adresa ca s-ar putea sa nu mai ai la ce face poze!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Multumesc frumos,Ioana,cata magulire!
Răspunde Raportează
ioanapopa66 9 martie 2014  
Nu este magulire,este ;crudul; adevar!
Răspunde Raportează
alerim 9 martie 2014  
CARMEN , DACA N-AI FACUT-O PANA ACUM , NU MAI STA PE GANDURI, DU-TE LA UN CONCURS DE GASTRONOMIECARE SA IMPLICE SI DESIGN, cu siguranta vei iesi pe locul I. Te admir sa sti si ti-am mai spus cred am dat adresa ta de sunphoto la cel putin 20 de pers, foste colege , sa-ti fure indemanarea,,
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Multumesc mult,Mirela,dar ceea ce-mi place mie nu mai este de actualitate in gastronomia moderna!Daca ceea ce postez poate ajuta sau inspira pe cineva sunt foarte multumita!Te pup dulce!
Răspunde Raportează
floralia 9 martie 2014  
Subscriu :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Multumesc frumos,Flora,esti draguta,dar ma limitez impresionarii celor apropiati mie,imi cunosc limitele!
Răspunde Raportează
gabilaura 9 martie 2014  
superbe toate .chiar aveti talent.
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Multumesc,multumesc frumos!
Răspunde Raportează
maryanne 9 martie 2014  
are dreptate Florina (multeflorimulteculori)! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Multumesc frumos,draga mea!Sunt mai de moda veche,departe de ceea ce presupune design-ul in astfel de competitii!
Răspunde Raportează
irisg 8 martie 2014  
Te rog mult spune-mi si mie cum faci pasta aia de morcovi. Mie nu-mi plac morcovii nici in supa dar pasta aaia arata intr-un mare fel.
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Iti dau cu aproximatie cantitatile,eu o fac la ochi!
- 1 morcov mare cam de 200-300g.,un catel de usturoi pisat,maioneza facuta din doua oua(unul crud si unul fiert),sare dupa gust!
- Se rade morcovul pe razatoarea mica,de lamaie,se stoarce foarte bine de suc si se amesteca cu maioneza(sa fie foarte groasa,sa nu curga din lingura)pana la obtinerea unei paste stabile(s-ar putea sa-ti mai ramana maioneza daca morcovul este mai mic).Se adauga usturoi,dupa gust,cat de aromat iti place si sare.
Am gustat la cineva pasta de telina cu usturoi,este foarte buna,dar si foarte aromata!
Daca ai vreo nelamurire,nu te sfii si intreaba-ma,te ajut cu placere!
Răspunde Raportează
irisg 9 martie 2014  
Multumesc mult, ma duc s-o fac.
Răspunde Raportează
resiga 10 ianuarie 2014  
Atunci cand ai pentru cine pregati si casa este plina si talentul isi spune cuvantul mai usor ,iar tu ai talent pricepere si oameni dragi care pot sa le manance ! Sa nu iti piara cheful de a face aceste minunatii niciodata !
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 ianuarie 2014  
Atata timp cat vom fi cu toti sanatosi,voi bucatarii cu tot dragul!Multumesc,Daniela,pentru frumoasele cuvinte!
Doamne ajuta!
Răspunde Raportează
vioricap 8 decembrie 2013  
Mai rar am vazut asemenea aranjamente. Ai un talent de 10+. Felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 decembrie 2013  
Multumesc,multumesc mult de tot,draga mea!
Răspunde Raportează
Mikamo 18 noiembrie 2013  
Carmencita, reteta de checulet aperitiv, pleaseee! Cand poti tu! Multumesc!
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 noiembrie 2013  
Cu mare drag!
Iata reteta:
-150g.faina
1 pliculet praf de copt
6 oua
4 linguri ulei
100g.masline(negre si verzi)
200g.cascaval ras
100g.gogosari(ardei rosu,kapia rosu)maruntiti
200g.sunca presata taiata cubulete mici
100g.boabe de porumb(din conserva)
100g.mazare...eu am folosit mazare proaspata congelata(fiarta in prealabil),are culoare mai placuta si este mai dulce
2 oua fierte taiate marunt
sare(am pus doar un praf de sare in oua pentru culoare) si piper dupa gust


Se bat ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Se adauga faina,praful de copt si uleiul si se mixeaza.Se adauga maslinele,cascavalul,gogosarul,sunca presata si se amesteca de data aceasta cu lingura.Se adauga si restul ingredientelor,se amesteca si se pipereaza dupa gust.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace in cuptorul preincalzit,la foc mediu,40-45 minute(se face testul cu scobitoarea)!

Mazarea si porumbul i-au dat checului un gust mai bogat!
Răspunde Raportează
andruta 20 noiembrie 2013  
Hai ca am inceput sa fur "ca-n codru".... Am notat si reteta aceasta.MULTUMESC!
Eu o aveam pe-asta :
6 felii de paine
4 oua
1 ceasca lapte
Resturi din frigider tocate cubulete (cascaval, sunca, salam, carnaciori, etc..)
Ceapa verde (sau uscata - tocata cubulete)
Gogosar, ardei rosu
marar
PAINEA SE RUPE IN BUCATI MAI MARI SI SE AMESTECA CU TOATE INGREDIENTELE. SE ADAUGA SI OUALE BATUTE. COMPOZITIA SE PUNE IN TAVI DE CHEC . SE TIN LA CUPTOR 30 - 40 MINUTE.
(reteta de la cassy.sunphoto.ro)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 noiembrie 2013  
Multumesc pentru reteta!Am gasit-o si eu pe facebook si mi-am propus s-o incerc,cu prima ocazie!
Răspunde Raportează
mydenysa 18 noiembrie 2013  
aspectuos si foarte colorat, un deliciu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 noiembrie 2013  
Multumesc frumos!L-am facut prima oara si am fost foarte incantata si de aspect si de gust...porumbul i-a dat un gust minunat!
Răspunde Raportează
marosanmonica 18 noiembrie 2013  
Wau,si daca nu iti e foame,cand le vezi te apuca foamea,sant tare apetisante
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 noiembrie 2013  
Multumesc mult pentru apreciere!
Răspunde Raportează
alerim 18 noiembrie 2013  
Checul si eu il fac, nu stiu daca e acelasi.....sunca, ciuperci, masline, branza telemea de oi si cascaval, gogosar maruntit, ...etc, etc...Cand vad designul asta imi aduc aminte de mesele care le organizam acum 15-20 de ani cu prietenii de familie. Au ramas doar amintiri si fotografii multe in albume...Nu mai am rabdare nici macar sa vopsesc mai multe culori la ouale de paste. Rosu si gata !Ce inseamna batranetea...
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 noiembrie 2013  
Eu niciodata nu-mi pierd rabdarea in bucatarie,imi place mult sa bucataresc,oricata migala ar cere un preparat!Mesele festive facute in casa le-am rarit si eu,sotul preferand sa mergem la restaurant(asa,nu trebuie sa mai faca curatenie)!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 17 noiembrie 2013  
ce chec demential,dar ce salata de vinete!fara cuvinte
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Ma bucur mult ca-ti plac preparatele mele!Te pup!
Răspunde Raportează
clara70 17 noiembrie 2013  
e clar, ati sarbatorit lasatul secului cu finii sau nasii
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc,draga mea!Am vrut doar sa schimb reteta,de obicei fac chec cu ciuperci.Mi-a placut atat de mult cum a iesit si la gust si ca aspect,ca a trebuit sa vi-l arat si voua!
Lasatul secului l-am "petrecut" cu fratele meu si cumnata!De altfel,pe ei incerc toate retetele... :))
Răspunde Raportează
floralia 17 noiembrie 2013  
:)) si eu zic
Răspunde Raportează
Lizica 17 noiembrie 2013  
Am poftit ,arata f bine !
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
L-am facut prima oara,mi-a placut foarte mult si intradevar este si aspectos!Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
doinabacau 17 noiembrie 2013  
Pofta buna,e apetisant!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc,Doina!L-am facut prima oara,gustul este super bun!
Răspunde Raportează
milly 17 noiembrie 2013  
te felicit pt creativitate! E W A W !!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2013  
Multumesc mult de tot,Milly!
O noapte linistita cu vise frumoase,iti doresc!
Răspunde Raportează
anonim
nicogandila 18 octombrie 2013  
Jos palaria !
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2013  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
elena410 10 septembrie 2013  
Cat talent!!!!!!!!!!!!
Sa ne traiti sa avem de unde lua lectii!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 septembrie 2013  
Multumesc,multumesc frumos!
Răspunde Raportează
taisia 21 august 2013  
mmmm...ce bine arata....Ce ornata e salata de vinete. Eu o trantesc in castron, si poate ii pun in motz o rosie cheryy :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc,draga mea!Nici eu nu ma intrec cu ornatul,atunci cand suntem doar eu si sotul la masa,dar acum am avut chef de joaca!...adevarul este ca am incarcat-o prea mult! :)
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 21 august 2013  
foarte frumoase si gustoase,imi vine sa gust putin din fiecare
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc frumos,Gabi!Pup!
Răspunde Raportează
Lizica 21 august 2013  
Felicitari ,toate arata perfect, sunt sigura ca sunt f bune !
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc,multumesc frumos,Lizica!
Răspunde Raportează
mariafebruarie 21 august 2013  
Adevarata opera de arta, salata aia de vinete :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc tare mult,Maria!
Răspunde Raportează
ana75 21 august 2013  
aicea nu e bine sa te uiti pe stomacul gol sau daca ai probleme cu inima.se vede ca esti o buna gospodina.felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc frumos,Ana,esti o draguta!
Răspunde Raportează
isimona 20 august 2013  
ce minunatie de platou a iesit!Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc,multumesc,Simona!Pupici!
Răspunde Raportează
floralia 20 august 2013  
Ce talentata esti! Si cata rabdare ai!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Multumesc frumos,Floralia,imi place "sa ma joc"!Adevarul este ca azi am incercat sa fac niste decoratiuni din castraveti(am reusit doar una)...este prima oara,de altfel,cand mananc salata de vinete si castravete si este foarte buna,se potrivesc la gust!
Răspunde Raportează
floralia 20 august 2013  
O reteta la checul cu ciuperci poti sa-mi scrii? Am cautat-o pe pagina dar nu am gasit-o.
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 august 2013  
Da,cu drag!
-CHEC CU CIUPERCI-

--3 cepe mari se toaca marunt si se calesc in 150g.unt/margarina sau 150ml.ulei,1 ardei rosu/gogosar taiat marunt,apoi se pune o cutie de ciuperci,scurse,taiate marunt si se mai tine pe foc cateva minute(se pot folosi si ciuperci proaspete 300g.,in locul celor conservate,dar trebuie calite,in prealabil).Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga 5 linguri de smantana,5 galbenusuri,6 linguri de faina,1 lingurita praf de copt,sare,piper,mult marar si patrunjel verde tocate fin si la urma albusurile batute spuma tare.Se coace la foc moderat,aproximativ 1 ora!
Pofta buna!
Răspunde Raportează
floralia 21 august 2013  
Multumesc frumos! Mancam ciuperci gatite in toate felurile. O sa fac si checul asta.
Răspunde Raportează
lalea 20 august 2013  
Parca ti-e mila sa papi,asa frumusete!(salata de vinete cu maioneza)
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 august 2013  
:)) Asa spunea si sotul,la pranz!
Multumesc,draga Monica!
Răspunde Raportează
lalea 21 august 2013  
Andre Rieu - Life Is Beautiful
www.youtube.com/watch?v=SLGzAiSQTDw
Sper sa-ti placa,draga Carmen!
Pupici!
Răspunde Raportează
pistilica 20 august 2013  
ce coincidenta si eu am facut chiar azi!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 august 2013  
Eu fac foarte rar,pentru ca nu ne face prea bine la ficat,nici mie,nici sotului!
Am fost in piata sa urmaresc preturile si cum am gasit vinete foarte frumoase cu 1 leu/kg.,am cumparat mai multe,le-am copt si le-am pus la congelator!
Răspunde Raportează
pistilica 21 august 2013  
ooooffff si eu tre sa iau caci in gradina sau uscat...cu seceta asta!imi e groaza cu coptul lor dar tre sa le fac ca imi plac iarna!
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 august 2013  
Faptul ca ai gradina,iti salvezi bucataria de la fum,totusi!La mine,persista mirosul de vinete coapte,in bucatarie,doua-trei zile!
Răspunde Raportează
Ruthy 12 august 2013  
interesant si frumos..e rau sa te uiti cand nu ai mancat de seara nimic,ca te paleste o foameee...
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 august 2013  
Multumesc frumos!Cele mai multe sunt ieftine si usor de preparat!
Răspunde Raportează
PensiuneaMara 13 iunie 2013  
felicitari pt. ingeniozitate si indemanare
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 iunie 2013  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
roxanika 7 iunie 2013  
Foarte gustoase si frumos aranjate toate,multe felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 iunie 2013  
Multumesc frumos,dar si tu ai un album culinar foarte,foarte placut!
Răspunde Raportează
Maxie 2 iunie 2013  
Felicitari!Toate arata multa pricepere,dar si multa dragoste pentru ce faci.Frunzarind albumul,ma felicit ca nu vad ai mei pozele,pentru ca sigur ar saliva vazand bunatatile si m-ar pune imediat sa fac si eu'tot asa'.
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 iunie 2013  
Multumesc frumos,draga mea!Este adevarat,imi place mult sa bucataresc,"sa ma joc" ornandu-le!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 28 mai 2013  
Ce de bunatati!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 mai 2013  
Multumesc frumos,draga mea!
Răspunde Raportează
catalinagospodina 16 mai 2013  
Va multumesc pentru aprecieri! Pur si simplu imi ploua in gura la vederea acestor aranjamente, sunteti o profesionista cu multa daruire si pasiune.Fantastic.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 mai 2013  
Este randul meu sa-ti multumesc pentru aprecieri,esti foarte amabila!
Răspunde Raportează
doinabacau 16 mai 2013  
Minunat...
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
Multumesc,Doina draga!
Răspunde Raportează
mydenysa 16 mai 2013  
delicios!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
Multumesc frumos,Gabriela!
Răspunde Raportează
CICCIC2013 15 mai 2013  
Aoleu , aici mor ! Ai si rabdare si imaginatie !
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc mult,draga mea!In bucatarie as sta de dimineata pana in noapte fara sa spun vreodata: "gata,m-am saturat"!
Răspunde Raportează
taisia 16 mai 2013  
Si pentru spalat vase ai aceleasi sentimente?
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
:))Nu am o mare slabiciune pentru asa ceva,dar nu am incotro!Dar nu las niciodata sa se adune,le spal imediat...poate de aceea mie imi ia mai mult timp pregatirea si preparare unei mese!
Răspunde Raportează
andruta 16 mai 2013  
Si eu fac la fel. In momentul in care am pus totul in oala, n-am niciun vas murdar.. Iar in urmatoarele minute dau si-o matura si-un mop si ies din bucatarie, lasand mancarea pe foc, sa se faca..
Răspunde Raportează
taisia 16 mai 2013  
Ce mai conteaza, cand din mainile tale ies minuni! Eu am zile cand trebuie sa pregatesc masa in mai putin de o ora, mancare gatita, deci vasele mai pot sa astepte... un pic.
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 mai 2013  
In tinerete mi se intampla si mie destul de des sa-mi ramana vasele nespalate pana noaptea tarziu,cu serviciu si copil!
Răspunde Raportează
andruta 16 mai 2013  
Urmaresti Paprika TV - emisiunea lui Jamie Oliver, in care gateste mancarea pt o masa (inclusiv desert) in 30 de min?? E preferata mea.
Răspunde Raportează
taisia 18 mai 2013  
Din cand in cand...unele mancaruri imi plac, dar unele mai putin :)_
Răspunde Raportează
cristinaa 15 mai 2013  
pasiunea-i pasiune!! se vede!!:)
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc mult de tot,Cristina!
Răspunde Raportează
lalea 15 mai 2013  
Subscriu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc,Monica draga!
Răspunde Raportează
andruta 15 mai 2013  
Sunt desavarsite...
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc frumos,Andruta!Le fac cu mare drag,chiar daca,dupa bucataria de azi,sunt depasite!
Răspunde Raportează
Mara47 15 mai 2013  
Toate arata intr-un mare fel,se vede pasiunea cu care le-ati pregatit!
Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc,multumesc tare mult,Mara!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 15 mai 2013  
Foarte bun!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc frumos!Pentru toate vizitele tale si pentru aprecieri,ti-as trimite un platou incarcat cu gustari! :)
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 15 mai 2013  
Multumesc frumos; sunt convins ca imi va intrece asteptarile:-)
Răspunde Raportează
taisia 15 mai 2013  
Arata super...
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc mult!Te pup!
Răspunde Raportează
pistilica 15 mai 2013  
Cita răbdare tre sa ai cu astfel de bunatati!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc!Cand intru in bucatarie,uneori uit si de mine! :))
Răspunde Raportează
MERYLOU 14 mai 2013  
Maestra! Ti-as face o vizita la ceas de sarbatoare...
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 mai 2013  
Multumesc frumos!Oricand,cu mare drag si cu multe bunataturi pe masa,specifice sarbatorilor!
Răspunde Raportează
MERYLOU 15 mai 2013  
pup...greu de realizat !
Răspunde Raportează
ritta 12 mai 2013  
Ce de bunatati, foarte frumos ornate. Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 mai 2013  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
uzum 16 aprilie 2013  
Esti o bucatareasa desavarsita! Totul arata minunat!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 aprilie 2013  
Multumesc mult!O zi frumoasa sa ai!
Răspunde Raportează
carmenfratila 14 aprilie 2013  
delicioase gustari si eu sunt o impatimita a ornaturilor
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 aprilie 2013  
Multumesc frumos,Carmen!Ti-am vizitat albumele cu bunataturi si sunt minunate!
Răspunde Raportează
Catalina77 2 aprilie 2013  
ce de bunatati
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 aprilie 2013  
Multumesc mult,Catalina!O zi placuta!
Răspunde Raportează
violeta86 30 martie 2013  
esti o gospodina desavarsita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 30 martie 2013  
Multumesc tare mult,Violeta!
Răspunde Raportează
christine 28 martie 2013  
Esti o adevarata maestra! Felicitari pentru aceasta minunata pasiune!
Doresc si eu reteta prajiturii de post cu gem de gutui si cealalta cu cacao, te rog!
Răspunde Raportează
mamafeo 17 martie 2013  
Câtă imaginație puteți să aveți.
Felicitări pentru tot ce faceți.
Răspunde Raportează
carmencitavio 18 martie 2013  
Multumesc,multumesc,draga mea!Este o pasiune a mea,bucataria!
Răspunde Raportează
mydenysa 13 martie 2013  
Chec cu ciuperci? vin si eu la tine, imi plac mult ciupercile, raceala nu-i o problema pentru mine, am si eu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 martie 2013  
Am facut pana acum nenumarate checuri aperitiv,dar cel cu ciuperci mi se pare cel mai bun,aduce foarte mult la gust cu drobul!
In privinta racelii,este o mare pacoste,greu mai scap de ea!
Răspunde Raportează
mydenysa 14 martie 2013  
Eu am reusit sa scap de raceala pentru 2 zile, dar vad ca a recidivat, iti doresc ca tu macar sa scapi definitiv de ea!
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 martie 2013  
Multumesc mult,am trecut pe antibiotice,din pacate!Multa sanatate iti duresc!
Răspunde Raportează
TANIAMIHALCEA 8 martie 2013  
CRED CA O SA-TI FAC O VIZITA CAT DE CURAND!...CARE E ADRESA TA?:)))PUPICI!
Răspunde Raportează
carmencitavio 9 martie 2013  
:)))...Iti dau adresa dupa ce-mi trece raceala,nu vreau sa te molipsesti! :))))
Răspunde Raportează
taisia 7 martie 2013  
arata superb!
Răspunde Raportează
carmencitavio 7 martie 2013  
...Multumesc frumos!...
Răspunde Raportează
norela 5 martie 2013  
ce bine arata totul!!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
...Multumesc frumos,draga mea!...
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 5 martie 2013  
Adevarata arta!Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc mult,Mihaela draga,fac totul cu mare placere!
Răspunde Raportează
cristianradoi 5 martie 2013  
arta culinara,felicitari
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc tare mult,Cristian,sunt departe de arta,dar fac totul cu multa pasiune!
Răspunde Raportează
any67 5 martie 2013  
esti foarte priceputa,se vede ca iti place foarte mult sa migalesti la ele,felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc frumos,Any draga,ai dreptate,imi place mult sa migalesc la tot ce gatesc,oricat ar fi de simple retetele respective!
Răspunde Raportează
scirlatgby 5 martie 2013  
Waw!!! ce bine arata!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc frumos,draga mea!Mi-era tare dor de checul de ciuperci si "dobosul" aperitiv si abia asteptam sa vina ziua sa le prepar!
Răspunde Raportează
floralia 5 martie 2013  
Frumoase si gustoase. E ora cand ar trebui sa merg la masa, dar mai bine stau aici si salivez :D
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc,Floralia draga!Imi era dor sa mai bucataresc cateva aperitive!
Răspunde Raportează
mydenysa 5 martie 2013  
Ma bucur ca ai intrat pe la mine, am descoperit o adevarata gospodina, imi place stilul tau de a gati!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc mult,draga mea!Si la tine se vede inclinatia spre frumos si gratie prin tot ceea ce faci,felicitari!
Răspunde Raportează
IleanaP 5 martie 2013  
Tu gatesti numai minunatii ! Ne inviti la masa?!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc,cu mare drag,Ileana scumpa!
Răspunde Raportează
doinabacau 5 martie 2013  
Atatea bunatati ne oferi,ca nu se mai poate,dar ma-ntreb la ce se poate renunta...
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Din priviri nu trebuie sa renuntam la nimic,Doina draga! :))
Iti multumesc tare mult!
Răspunde Raportează
doinabacau 6 martie 2013  
Iata si solutia salvatoare,doar ca e tarziu,sa-nvat asta,acum...!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Esti o scumpa!Noapte buna,Doina!
Răspunde Raportează
catalinailinca 5 martie 2013  
Cu asa gospodina tot sa mananci!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc frumos,draga mea,nu ma pot plange(doar cateodata,cand stramba sotul meu din nas ca-i gatesc "prea dietetic")
Răspunde Raportează
catalinailinca 6 martie 2013  
Cunosc genul!Am si eu in gradina mea!Dar eu insist.
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Ajung si eu la ce-mi propun,dar dupa multe povesti! :)
Răspunde Raportează
andruta 5 martie 2013  
Adevarate minuni ies din mainile tale!!... Aproape ca nu te-ai indura sa strici platoul...
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc mult de tot,Andruta,esti o scumpa!
Răspunde Raportează
lalea 5 martie 2013  
Subscriu!
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 martie 2013  
Multumesc,draga mea!...
Răspunde Raportează
anonim
Sebastian 4 martie 2013  
Adevarate minunatii, imi lasa gura apa cum se zice . Toate sunt reale? Nu sunt piese din vre-un puzzle sau piese de "domino"sau alte jocuri!! Ai un talent cu totul deosebit in arta culinara!! Felicitari ce altceva pot sa mai spun!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 5 martie 2013  
Cum ce sa mai spui,sa vii la Onesti sa te convingi de veridicitatea celor postate in album si pe deasupra si de gustul lor!...Cred ca talentul acesta de care spui,e mostenire genetica la care s-a adaugat dragostea si rabdarea mamei cu care mi-a indrumat primii pasi in bucatarie!...Acum te las,este foarte tarziu,in noapte(ma ustura ingrozitor gatul)merg sa ma culc!Somn dulce(stiu ca tu deja visezi)!
Răspunde Raportează
anonim
gabi1972 20 februarie 2013  
musai sa mai scriu in completare...........aveti un simt artistic deosebit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 februarie 2013  
Multumesc frumos pentru aprecieri si ma bucur ca-ti place albumul!
Răspunde Raportează
anonim
gabi1972 20 februarie 2013  
vai de mine ce de delicatese!in weekend tin ziua celui mic , aveti aici o sursa de inspiratie minunata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 februarie 2013  
Sa-ti traiasca,sa fiti cu totii sanatosi sa va bucurati impreuna de realizarile copiilor!
Răspunde Raportează
Arlet 19 februarie 2013  
Privind un asa album mi s-a facut foame....
Merg sa iau prinzul !!!
Original album!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 februarie 2013  
Multumesc din suflet!
Răspunde Raportează
elena410 17 februarie 2013  
Felicitari,imi ploua in gura!
Retete vrem!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 februarie 2013  
Multumesc,Elena!Ce te-ar interesa?
Răspunde Raportează
doridory 14 februarie 2013  
Felicitàri,ai mult talent!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 februarie 2013  
Multumesc frumos,Dorina,imi place tare mult sa bucataresc,ma simt in elementul meu,in acele momente!
Răspunde Raportează
TANIAMIHALCEA 3 februarie 2013  
FARA CUVINTE ..ESTI O ADEVARATA MAESTRA!...MAI UIMIT,MA BUCUR CA TE-AM DESCOPERIT,MI-AI INCANTAT PRIVIREA...AM VAZUT DOAR O PARTE DIN ALBUME,AM AJUNS PANA AICI...RESTUL MAINE,DACA CONTINUI CRED CA NU MAI APUC SA DORM...DIN NOU FELICITARI !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 februarie 2013  
Multumesc din inima pentru cuvintele frumoase!...m-ai facut sa lacrimez!
In cazul acesta,imi pare rau de albumele pe care le-am sters,doar cu cateva zile in urma!
Răspunde Raportează
crisanda 1 februarie 2013  
IMI PLACE F MUL COZONACUL CUM ARATA ESTE F PUFOS.NU-MI DATI SI MIE RETETA
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 februarie 2013  
Reteta este postata in albumul "cozonaci",ceva mai jos de aperitive_gustari!
Răspunde Raportează
crisanda 1 februarie 2013  
FELICITARI!!!!!!!! FACETI O ADEVARATA ARTA IN BUCATARIE COMPLIMENTE
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 februarie 2013  
Multumesc frumos,esti o draguta!
Răspunde Raportează
lilistef 27 ianuarie 2013  
Doamne, ce de-a bunatati!!! Trebuie sa invat si eu sa fac Aspic, prea imi face cu ochiul :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 ianuarie 2013  
Multumesc frumos!Aspicul il fac de foarte multe ori la mese festive sub diferite forme,fiind si foarte gustos si decorativ!
Răspunde Raportează
elluta 4 ianuarie 2013  
ce mai, arata delicios, dar te rog sa imi dai si mie reteta la ultimul preparat, cel cu felii de paine
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,Ella!
___Tort aperitiv__
- paine toast
- pasta de morcov
- pasta de peste
- pasta de branza

__pasta de morcov__
Se rade un morcov mare(200g.)prin razatoarea mica si se stoarce de suc,sa ramana cat mai uscat.Se rade un catel de usturoi prin aceiasi razatoare si se pune peste morcov.Facem o maioneza din doua oua,un galbenus fiert si unul crud.Se pune cate putin peste morcov,se amesteca pana se obtine o pasta mai groasa,dar care poate fi intinsa pe paine.S-ar putea sa nu fie nevoie de toata maioneza.Se potriveste de sare.

__Pasta de peste__
Am folosit o conserva de ton maruntit pe care l-am scurs bine,bine.Se rade o ceapa micuta pe razatoarea mica,se scurge de zeama si se pune peste peste doar jumatate de lingurita.Se adauga doua oua fierte rase pe aceeasi razatoare,si un castravecior(murat sau la otet)dat de asemenea pe razatoare si scurs bine de zeama.Se amesteca totul bine,se potriveste de sare si daca este nevoie,in functie de gust,se mai adauga ceapa rasa.

__Pasta de branza__
Se foloseste branza de vaci bine scursa,300g.,1/2 de lingurita de chimen macinat(maruntit),ceapa rasa si scursa si 2-4 linguri de ulei.Se amesteca branza cu chimenul,sare dupa gust,1/2 lingurita de ceapa rasa si uleiul treptat.Daca este nevoie se mai adauga ceapa,in functie de gust.In locul chimenului se poate folosi marar verde tocat foarte fin.
Eu am facut tortul,cu blatul din cate 4 felii de paine,straturile fiind din felii intercalate ca la constructiile din caramizi,pentru a se taia usor si la dimensiunea dorita.Pentru aspect,pasta de morcov se pune la mijloc,intre celelalte paste.Tortul poate fi imbracat cu maioneza,asa cum am facut acum,cu crema de branza si unt,cum apare in prima poza din album sau dupa inspiratie,cum doresti!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 19 ianuarie 2013  
Tare bine arata,multumesc de reteta
Răspunde Raportează
carmencitavio 19 ianuarie 2013  
Cu mult drag,Gaby!Multumesc si eu pentru aprecieri!
Răspunde Raportează
elluta 4 ianuarie 2013  
multumesc tare mult, e pofticios, o sa incerc si eu si cred ca si alte fete,
eu stiam ceva asemanator dar cu clatite si cu scroburi- o clatita, peste pasta de branza, un scrob dintr-un ou, pate de ficat frecat cu unt,si se repeta, se poate pune si pasta de peste, si deasupra eu cand l-am facut am pus pe jumatate pate si pe cealalta pasta de branza, si bineanteles decorat, iese foarte bun, te pup
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Am folosit clatitele la multe aperitive si eu,sunt foarte gustoase si usor de modelat la decoratii!
Răspunde Raportează
bonita12 4 ianuarie 2013  
afacere buna as face cu tine,deschidem un bar ca pe aici...alaturi de bauturi se servesc gustari si asa are merge bine vinul sau berea si creste consumatia...toate arata super,sper sa nu stergi albumele,ne mai inspiram si noi putin,numai daca ne permiti
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Asa imi spunea si socrul meu cand ii duceam farfuria cu mancare,dimineata si seara(vezi albumul "mic dejun si cina"),ca daca ar fi fost mai tanar ar fi deschis un mic restaurant pentru mine!...Draga mea,te poti folosi oricand de imaginile din albume si chiar m-as bucura sa stiu ca-ti pot fi utile!
Răspunde Raportează
taisia 4 ianuarie 2013  
tare priceputa mai esti!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc frumos,imi place foarte mult sa migalesc la ele!
Răspunde Raportează
taisia 5 ianuarie 2013  
Se vede!!! Ai multa rabdare!
Răspunde Raportează
lalea 4 ianuarie 2013  
Super frumos!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,Monica!
Răspunde Raportează
pistilica 4 ianuarie 2013  
Ca de obicei super,bunatati!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc frumos,draga mea!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 3 ianuarie 2013  
Doamne ..ce de bunatati!!Si farfuriile cu mosul sunt frumoase!!Aspicul cu bradut e delicios si aspectos!!Salatele , sunt ornate de bucatareasa priceputa!Felicitari!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc din suflet pentru aprecieri si cuvintele frumoase,esti tare draguta!
Răspunde Raportează
doinabacau 3 ianuarie 2013  
Cred ca pentru toate astea ,trebuie sa primesti cunoscutul sort,Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc din suflet pentru aprecieri,Doina draga!
Răspunde Raportează
Christina 3 ianuarie 2013  
Ce bine arata !!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,sunt si foarte bune si usor de facut!
Răspunde Raportează
olgutza 3 ianuarie 2013  
oooo...aaaa dar unde locuiesti ,doamna draga?
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
...Pot spune ca sunt o moldoveanca din Onesti,jud.Bacau!...Departe??
Răspunde Raportează
Lenny 15 februarie 2013  
Chiar din Onesti?
Răspunde Raportează
Lenny 3 ianuarie 2013  
Tare priceputa esti!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc,te pup!
Răspunde Raportează
monik 3 ianuarie 2013  
foarte frumos aranjate!felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 4 ianuarie 2013  
Multumesc frumos,Monik!
Răspunde Raportează
angelica 9 decembrie 2012  
inspirate idei!
felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 decembrie 2012  
Multumesc frumos,Angelica!
Răspunde Raportează
mirelatimisoara 5 decembrie 2012  
superbee minunate poti sa te inspiri si de la mine am o pasiune pt acest hobby
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 decembrie 2012  
Multumesc frumos,Mirela!Da,iti cunosc albumele,ti-le-am vizitat cu ceva vreme in urma...dar nu ai mai postat nimic,pacat,esti foarte talentata!
Răspunde Raportează
monik 28 noiembrie 2012  
foarte frumos aranjate platourile dumneavoastra!felicitari!o sa ma inspir din retetele dvs!
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 noiembrie 2012  
Multumesc frumos,Monik!de aceea le-am si postat,sa fie de folos celor interesati!O zi buna,draga mea!
Răspunde Raportează
any67 17 noiembrie 2012  
totul e la superlativ.FELICITARI!
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2012  
Multumesc frumos,Any!
Răspunde Raportează
taisia 14 noiembrie 2012  
ce caut eu aici? ca deja ma doare burta de atata inghitit in sec!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 noiembrie 2012  
Esti tare draguta,multumesc frumos!
Răspunde Raportează
paunita 7 noiembrie 2012  
ce bine arata !
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 noiembrie 2012  
Multumesc!...
Răspunde Raportează
pistilica 1 noiembrie 2012  
Ce de bunatati!esti foarte priceputa!bravo!asteptam si alte ideii!
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 noiembrie 2012  
Multumesc frumos pentru aprecieri si vizita!
Răspunde Raportează
gabyta 16 octombrie 2012  
arata demeeeeeeeential. te superi daca ma inspir si eu?
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 octombrie 2012  
Multumesc frumos!...nu,nu ma supar,ba din potriva ma bucur ca-ti plac ornamentele si preparatele mele si te poti ajuta de oricare din ele!
Răspunde Raportează
anonim
liliac 14 octombrie 2012  
SUPER CU S MARE, SA NU TE SUPERI CA AM SERVIT SI EU PUTIN ASPIC ... A FOST GUSTOS.....SA AI PARTE DE MULTI MUSAFIRI PR ATATEA BUNATATII.
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 octombrie 2012  
Esti draguta,multumesc frumos!
Răspunde Raportează
mihaelaneacsu 12 octombrie 2012  
TOATE ARATA BINE, BINE!!CE FRUMOS, CAND CINEVA TE INVITA LA MASA!!!NU MAI STAI SA PREGATESTI!EU AM PARTE NUMAI DE PRIMIT MUSAFIRI!!DAR SI ASA IMI PLACE! SA II SERVESC CU TOT CE AM MAI BUN SI SA MIGALESC...PREPARATELE!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 octombrie 2012  
Asta este si placerea mea si satisfactia de a-mi vedea mesenii incantati si multumiti!
Răspunde Raportează
andruta 13 septembrie 2012  
Felicitari !!! Ai multa rabdare si din mainile tale ies adevarate capodopere!
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 septembrie 2012  
Multumesc mult,Andruta!...cand intru in bucatarie uit si de mine,de multe ori!
Răspunde Raportează
lucaria 10 august 2012  
FELICITARI!
talent,pasiune si ff multa rabdare !!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 august 2012  
Multumesc frumos,draga mea!...
Răspunde Raportează
floralia 8 august 2012  
Avocado cu pasta de ton trebuie sa fie tare bun!
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 august 2012  
Mie imi place tare mult...am mancat prima oara la un local cu specific italian de la noi din oras...de atunci,l-am inclus in retetarul meu...
Răspunde Raportează
bonita12 31 iulie 2012  
m-am suparat pe tine,am apa in gura si-mi curg balele...cu asa papa bun rupem cantarul
Răspunde Raportează
carmencitavio 1 august 2012  
Luam poza cu poza si cantarul nu se va supara pe noi.
Răspunde Raportează
elenadoina 24 iulie 2012  
sunteti o doamna deosebita cu multe,multe calitati!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 iulie 2012  
Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si pentru vizita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 iulie 2012  
Pentru oua aspic am facut un subalbum separat unde daca intri sigur vei intelege cum se fac,iar pentru alte aperitive te ajut cu mare drag.Poti sa ma intrebi orice si te voi ajuta.
Răspunde Raportează
anonim
carmenfratila 15 iulie 2012  
aspicul super sa imi spuneti cum faceti ca oul foarte frumos si mie imi place sa aranjez mesele festive am ce sa invat de aici imi place
Răspunde Raportează
doly 15 iulie 2012  
hmm,ceva retete nu ne da-ti?,superba prezentarea te saturi numa cand vezi
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 iulie 2012  
Multumesc,am sa incerc sa pun cateva!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 iulie 2012  
Multumesc din suflet,Nora!...ma bucur mult ca-ti pot fi de folos!
Răspunde Raportează
andruta 10 iulie 2012  
Felicitari !!! O incantare pentru mai toate simturile....
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 iulie 2012  
Multumesc frumos,Andruta!...si ale tale sunt la fel,ba mai mult,sunt prezentate in asa fel incat la unele le simti si aromele.
Răspunde Raportează
andruta 11 iulie 2012  
Inseamna ca ai un simt in plus....Ha, ha..
Răspunde Raportează
roxanika 9 iulie 2012  
Superbe si gustoase aperitive, felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 iulie 2012  
Multumesc frumos,asemenea si tie,Roxana!
Răspunde Raportează
elvira 27 iunie 2012  
Felicitari!
Cand ne inviti la masa?!
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 iunie 2012  
Multumesc!... Oricand, cu mare drag,Elvira!
Răspunde Raportează
elvira 28 iunie 2012  
Cine mai vine cu mine?!
Unde este locatia?
Răspunde Raportează
Aglaitatan 24 iunie 2012  
Waw ....ce de bunatati! Felicitari arata super !
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 iunie 2012  
Multumesc frumos,si la tine este la fel!
Răspunde Raportează
adriana85 12 iunie 2012  
Iamiiii,toate arata intr-un mare fel de iti vine sa-le mananci ci ochii!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 iunie 2012  
Ce bine ar fi sa ne saturam mancand doar cu ochii!?!
Răspunde Raportează
adriana85 13 iunie 2012  
ar fi perfect :))))
Răspunde Raportează
adriana85 12 iunie 2012  
cu ochii
Răspunde Raportează
mariafebruarie 8 iunie 2012  
Usor, nu prea DAR gustos sigur ! Si multa multa pasiune!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 iunie 2012  
Da,este pasiune dar si o nespusa dorinta de a-mi incanta mesenii.
Răspunde Raportează
carmencitavio 8 iunie 2012  
Multumesc foarte mult pentru aprecieri!...Deocamdata,ma limitez la SunPhoto.
Răspunde Raportează
ninuninulescu 8 iunie 2012  
:)) :D Incredibil ce frumos arata toate... Asta numesc eu adevarata arta culinara... Sper ca aveti si blog ca e pacat sa nu poata vedea mai multa lume minunatiile astea
Răspunde Raportează
Meddy 1 iunie 2012  
arata minunat!
Răspunde Raportează
carmencitavio 2 iunie 2012  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.