3355 poze   151040 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 mai 2012

DULCE SI BUN

Cele mai simple dulciuri(si rapide) TORT DIPLOMAT - 0,5l lapte, 0,5l frisca, 6 galbenusuri,300g zahar,30g gelatina,1 plic praf de budinca de vanilie sau frisca,1 pachet mare cu piscoturi de sampanie, fructe preferate(portocale,kiwi,ananas,capsune,banane,etc).Se freaca galbenusurile cu zaharul 2-3 minute,se dizolva praful de budinca in putin lapte si se adauga peste galbenusuri;se toarna si laptele si se pune la fiert pe baie de aburi(nu direct pe foc) amestecand continuu pana se ingroasa ca o budinca.Se da deoparte si se acopera cu un prosop de hartie ca sa nu se formeze coaja.Se bate frisca,apoi se dizolva gelatina in putina apa rece, dupa care se topeste pe baie de aburi si se adauga in crema calda si se amesteca bine;se adauga frisca si se amesteca usor.O cratita cu fundul mai larg se tapeteaza cu o folie de celofan pe toata suprafata.Se aseaza feli de fructe inclusiv pe peretii vasului(de stiut ca fundul vasului va fi partea de deasupra a tortului si deci fructele aranjate vor deveni in final ornamentele tortului.Se toarna usor crema intr-un strat de 3-4 cm.grosime,dupa care se acopera cu un rand de piscoturi dar nu pana la marginea vasului,ca sa patrunda crema care tine tortul.Peste piscoturi se aseaza cubulete de fructe,apoi crema,iar piscoturi si tot asa pana se termina crema.Totul se icheie cu un rand de piscoturi care va deveni fundul tortului.Se acopera cu celofan si se pune la rece in frigider cel putin 6 ore.Inainte de servire se inlatura celofanul de peste piscoturi ,se pune platoul si se intoarce vasul pentru ase aseza tortul;se inlatura celofanul si...Pofta buna!!!

TORT TIRAMISU
-6 galbenusuri,500g.mascarpone,250g.frisca dulce,1 esenta vanilie,7 linguri zahar,50ml.lapte sau vin alb,3 lingurite nes,3 lingurite zahar pudra,3 lingurite apa fierbinte,1-2 pachete piscoturi de sampanie,500ml.cafea concentrata,50ml.coniac
-Intr-un vas punem galbenusurile(si un praf de sare),zaharul si cateva picaturi de esenta de vanilie si mixam pana obtinem o spuma albicioasa.Se adauga laptele sau vinul si se mai mixeaza putin.Se pune vasul deasupra unei cratite cu apa clocotinda si se amesteca cu un tel pana se ingroasa(cam 15minute).Se lasa apoi la racit.Se bate bine frisca.Intr-o cescuta se pun cele 3 lingurite de nes,apa si zaharul si se amesteca pana la dizolvarea nesului si a zaharului.Intr-un bol se mixeaza branza mascarpone pana devine ca o crema,apoi se adauga compozitia de galbenusuri care trebuie sa fie rece,se mixeaza,se pune si nesul si se mixeaza si la urma, frisca.
Asamblarea tortului se face dupa preferinta fiecaruia,inmuind foarte usor piscoturile in cafeaua amestecata cu coniacul.Dupa asamblare se pune tortul la frigider,cel mai indicat pana a doua zi pentru itrepatrunderea aromelor si intarirea cremei.
03012136380093; tort Diplomat cu piscoturi
03012136380093
DSCN1901
DSCN1901
DSCN6490
DSCN6490
IMAGE0024; tort cu crema de ciocolata
IMAGE0024
TORT DIPLOMAT
TORT DIPLOMAT
IMAGE1102
IMAGE1102
TORT DIPLOMAT
TORT DIPLOMAT
IMG_0273
IMG_0273
IMG_0891
IMG_0891
IMG_0908
IMG_0908
IMG_0911
IMG_0911
Placinta cu branza si mac; placinta cu branza dulce si mac
Placinta cu branza si mac

Comentarii album • 709
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
angele 28 septembrie 2021  
Pentru toate nevoile dvs. de finanțare, investiții, împrumut personal sau credit ipotecar, nu ezitați să ne contactați la una dintre adresele de mai jos pentru mai multe informații.

E-MAIL: contact.globalefinancefr@aol.com

Whatsapp: +33755799645
Răspunde Raportează
carmencitavio 29 aprilie 2015  
Multumesc frumos,draga Monica!
Răspunde Raportează
lalea 2 mai 2015  
Cu placere,draga Carmen!
Răspunde Raportează
floralia 25 aprilie 2015  
Apetisanta! Asa se numeste? ,,Surpriza" ?
Răspunde Raportează
carmencitavio 27 aprilie 2015  
Buna ziua,Floralia!Da,asa se numeste!Intre blaturi si creme se pune un rand de biscuiti cu crema,Eugenia(se desface eugenia in doua).Cand musti din prajitura,simti imediat gustul eugeniei...de aici ii vine numele...Am facut-o mai mult pentru sotul meu,caruia ii plac si i-au placut dintotdeauna eugeniile!
Răspunde Raportează
yasmin22 21 aprilie 2015  
Draga mea ce mai....venim si noi!
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Sunteti bine-venite oricand,cu mare bucurie! :)
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 20 aprilie 2015  
Dulce si bun cu siguranta
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Da,da!Multumesc,Gaby!
Răspunde Raportează
Christina 20 aprilie 2015  
Ce de bunatati:)!
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Multumesc frumos!
O seara minunata,iti doresc!
Răspunde Raportează
elenita 20 aprilie 2015  
Ce aspectoase sunt! cred ca ai multa rabdare si pasiune totodata.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Multumesc mult,Elenita!Ce pot sa spun,sunt indragostita de bucatarie!
Răspunde Raportează
isimona 20 aprilie 2015  
Pentru mine intotdeauna ceva bun e ceva dulce.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Esti o fericita...ai un metabolism bun...arati foarte bine si te felicit!
Răspunde Raportează
isimona 22 aprilie 2015  
Sunteti o draguta, multumesc frumos!
Răspunde Raportează
dobregeta 20 aprilie 2015  
Subscriu.:))) Se vede la mine ca-mi plac dulciurile mult. La Isy nu prea.:)))) Arata exceptional.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 aprilie 2015  
Of,of,ce n-as da sa mai arat si eu ca tine!...si apoi,tu nu stii ca femeile mai plinute,cu forme rubensiene sunt cele mai apreciate,admirate si dorite?
O seara minunata,cu bucurii si satisfactii sufletesti,iti doresc!Pupici!
Răspunde Raportează
isimona 20 aprilie 2015  
Asta pentru ca decupez pozele si-mi arat doar mutra.:))
Răspunde Raportează
dobregeta 21 aprilie 2015  
:)))))))))La mine si capul e de miss Pigy.:))))))
Răspunde Raportează
isimona 21 aprilie 2015  
:)))))))))
Răspunde Raportează
doinabacau 19 aprilie 2015  
"Surpriza" tine isonul celorlalte...
Răspunde Raportează
carmencitavio 20 aprilie 2015  
Multumesc frumos!Am savurat-o,cu totii!Este o prajitura(dupa o reteta proprie) ce te indeamna sa depeni amintiri...!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 9 decembrie 2014  
Ca si la carte - carmencitavio.sunphoto.ro/DULCE_SI_BUN/pagina18 !
Felicitari! Sunteti o artista!
Răspunde Raportează
floralia 2 decembrie 2014  
Ce bine arata checul asta! Mie mi se duce in jos compozitia cu cacao, pt ca este mai densa. Cum faci de ramane sus?
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc frumos,Flora!In compozitia cu cacao adaug o lingura de spuma de albus pe care o pastrez special,din tot albusul batut.
Răspunde Raportează
floralia 3 decembrie 2014  
ahaaa, multumesc de pont!
Răspunde Raportează
lalea 2 decembrie 2014  
carmencitavio.sunphoto.ro/DULCE_SI_BUN/101069540
Frumos,dulce si gustos!
Multi pupicei,draga Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!Asta este checul pe care "il ador",pur si simplu :)...si pentru gust si arome,dar si pentru aspect!
O seara minunata,iti doresc!
:-****
Răspunde Raportează
lalea 3 decembrie 2014  
La fel iti doresc,draga Carmen!
:-*** din <3
Răspunde Raportează
MihaelaGrigoras 2 decembrie 2014  
Ce frumos v-ati petrecut ziua de 1 Decembrie! Felicitari!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc mult,Mihaela!Da,mi-am dorit sa fac ceva mai deosebit,sa marchez si in bucararie insemnatatea acestei sarbatori!
Răspunde Raportează
alerim 1 decembrie 2014  
Frumos ai sarbatorit 1 dec. Dar sampania sau zaibarul, unde e???
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc,draga Mirela!Am avut zaibar rosu pe masa,facut de noi la tara,dar nu l-am pozat!
O seara placuta!
Răspunde Raportează
alerim 3 decembrie 2014  
E# traznet, imi place la nebunie, dar imi face acid la stomac si ..eu am probleme mari cu ficatul ( de la boala Lyme) iar vinul este interzis. Mai beau si eu cate un pahar , imi place cu cozonac...
Răspunde Raportează
doinabacau 1 decembrie 2014  
Pacat ca -i doar de admirat(pentru noi)!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
De acord cu tine,draga Doina!Multumesc frumos!
O seara minunata,cu bucurii la fiecare pas!
Răspunde Raportează
doinabacau 3 decembrie 2014  
Multumesc mult,Carmen,asemeni!
Asteptam cu nerabdare ziua de maine,e deosebita!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Plina de culoare si ganduri bune sa va fie ziua de maine,draga mea...o zi perfecta!
Răspunde Raportează
doinabacau 4 decembrie 2014  
Multumesc,asemeni,Carmen!
Răspunde Raportează
smaranditzasylvia 1 decembrie 2014  
tare frumos e tigratul asta !!! lucyana.sunphoto.ro/crizanteme_achizitionate_toamna_2014/101071938, parca-i simt si parfumul ...
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
:))) Superba crizantema!
Răspunde Raportează
smaranditzasylvia 1 decembrie 2014  
carmencitavio.sunphoto.ro/DULCE_SI_BUN/101069540, hi,hi, le-am cam incurcat... :))))
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc frumos,draga Silvia!Este preferatul meu...cele doua arome,de rom si de lamaie,il desavarsesc!
Răspunde Raportează
smaranditzasylvia 3 decembrie 2014  
multumim mult pt reteta de strudel cu mere !!! eu as vrea si reteta ta de chec marmorat, bine, cand poti tu, arata extraordinar de bine !!!! :))))) eu am cumparat anul trecut cartea Laurei Adamache cu "24 checuri dulci si sarate" si am invatat sa fac si eu cate ceva pentru marmota mea, Smaranditza !!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Cu multa placere!
Iata reteta checului marmorat:
-6 oua,12linguri zahar,6 linguri ulei,6 linguri lapte,1 plic praf de copt,9 linguri faina,2 linguri cacao, lamaie, rom.
- Albusurile se bat spuma,dupa care se adauga treptat zaharul,pana se obtine o masa densa si sticloasa,ca la bezea.Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare,uleiul si laptele.Se adauga faina amestecata cu praful de copt,alternand cu albusul batut.Se imparte compozitia in doua, in prima se pune coaja de la 1/2 lamaie,in cealalta esenta de rom si cacaoa.Se pragateste tava de chec: se unge cu ulei si se presara cu faina sau se tapeteaza cu hartie de copt se ia cu o lingura mare din compozitia cu lamaie si se pune in mijlocul tavii, peste ea se pune o lingura din compozitia cu cacao, apoi una cu lamaie , una cu cacao pana se termina tot aluatul.Atentie! nu se amesteca cu lingura, aluatul va curge singur,usor catre marginile tavi.Se introduce tava in cuptorul bine incalzit si se coace aproximativ o ora,la foc mediu.
-Nota:in compozitia de cacao am pus si o lingura de spuma de albus,pentru a avea aceeasi textura cu cea cu lamaie.Inainte de a baga checul in cuptor,am trecut prin compozitie,in zigzag,cu o scobitoare lunga de frigarui(pentru aspect).
Răspunde Raportează
smaranditzasylvia 4 decembrie 2014  
multumesc mult, mult !!!! o sa-l incerc si eu saptamana viitoare. :)))))
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 1 decembrie 2014  
Tare bine arata checul marmorat,cum ai facut dungile?
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc frumos,Gaby! Este modelul "zebra"...in mijlocul formei,unsa si tapetata,am pus 3 linguri compozitie alba,peste ea,tot in mijloc am pus 3 linguri compzitie cu cacao si tot asa pana la terminarea celor 2 compozitii.Apoi am trecut,in zigzag,prin chec,cu o scobitoare lunga de frigarui.
Răspunde Raportează
sylvia 1 decembrie 2014  
Mai bine te rog sa pui reteta de strudel cu mere! Niciodata nu am reusit sa fac una reala! Mereu mi-au iesit: prajitura, placinta, dar niciodata strudel! merci!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Strudelul este la fel ca placinta de mere,doar ca se ruleaza sub forma de sul.Sub forma de sul fac si placinta cu branza si stafide.

INGREDIENTE:

1,5 kg mere
150 g zahar
1 plic zahat vanilat
1/2 lingurita scortisoara
1 lingura suc lamaie
1 lingura gris
1 pachet foi de placinta

Pentru uns foile:
100 ml ulei sau unt topit

PREPARARE:

Curatam merele de coaja si le radem cu razatoarea. Le punem la calit cu zahar, zahar vanilat, suc de lamaie si praf de scortisoara,la foc mediu pana se evapora lichidul lasat de mere.
Ungem 4-5 foi de placinta cu unt topit sau ulei,pe fiecare in parte. Punem peste foi merele calite si intindem uniform. Presaram putin gris peste acestea si rulam.
Punem sulurile in tava tapetata apoi ungem cu unt topit sau ulei. Coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 35-45 minute, sau pana se rumeneste.
Răspunde Raportează
sylvia 4 decembrie 2014  
Multumesc, dar asa este placinta de mere, cel putin asa o fac eu! Oricum, buna tare!
Răspunde Raportează
isimona 1 decembrie 2014  
Wooow,a iesit o frumusete!
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc frumos,Simona!Marmoratul este preferatul meu!
Răspunde Raportează
miha1ela 1 decembrie 2014  
Mmmmm...ce de bunatati... Ma ingras numai cand ma uit la ele...
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2014  
Multumesc mult,Mihaela! :)) Iti dai seama cum aratam noi,cei care le mancam?!! :))
Răspunde Raportează
floralia 15 noiembrie 2014  
Mereu, mai nou, ma inspir de la tine cand vreau sa fac ceva dulce. Ma gandesc sa fac si eu azi prajitura asta cu nuci si gem. Foile sunt dintr-un aluat dospit?
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 noiembrie 2014  
Buna,Flora!Da,prajitura este cu drojdie.Iti pun reteta,se face foarte repede:
Ingrediente
500-600g.de faina
200 g unt
2 oua intregi
250 g smanatana groasa
100 g zahar pudra
25 g drojdie proaspata
un varf de cutit de sare
coaja rasa de lamaie
Umplutura:
500 g gem mai gros(eu am folosit gem de gutui)
400 g nuci macinate
200 g zahar
1-2 plicuri de zahar vanilinat
Decor:
100 g de ciocolata cu lapte/amaruie
o lingura de smanatana sau frisca lichida
o lingurita de unt

Se pune faina cernuta intr-un castron.Se freaca drojdia cu zahar pana se lichefiaza si se toarna peste faina.Se adauga untul la temperatura camerei,ouale batute putin cu un strop de sare si zaharul pudra,smantana,tot la temperatura camerei si coaja de lamaie.Se amesteca totul,fara a framanta prea mult.Se lasa sa creasca 30-40 de minute,la loc cald.Aluatul se imparte in 4 parti egale din care se intind 4 foi cu grosimea de 1/2 cm.,pe o hartie de copt de marimea tavii.Tava mea are o lung.de 40cm. si o lat.de 30cm.
Nuca se amesteca cu zaharul tos si cel vanilinat si se imparte in 3 parti egale.
Se unge tava si se tapeteaza cu faina si se pune prima foaie,fie cu ajutorul hartiei de copt pe care am intins-o fie cu ajutorul sucitorului.Peste foaie se intinde o parte din gem si se presara din amestecul de nuca cu zahar.Se continua la fel si cu celelalte foi pana la ultima,care se lasa curata.Se lasa prajitura sa creasca 30 de minute,dupa care se pune in cuptorul preincazit si se coace o ora,la foc potrivit.
Glazura se toarna peste prajitura rece.Se portioneaza si se serveste.

O zi frumoasa,iti doresc!
Răspunde Raportează
floralia 15 noiembrie 2014  
Multumesc, Carmen! Banuiam ca e cu drojdie, o faceam si eu intr-o vreme. Mi s-a facut dor.
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 13 noiembrie 2014  
As gusta cu placere ultimele trei produse postate, dar as cere o portie in plus de prajitura cu nuci si gem!
Toate trei pe podium. Felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 noiembrie 2014  
Multumesc frumos,draga Bogdan!Sa stii ca nu ai gusturi rele,deloc! :)
Cu drag te-as servi din fiecare...
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 13 noiembrie 2014  
Sarutmana!
Răspunde Raportează
isimona 12 noiembrie 2014  
Super!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc,Simona!
O seara placuta!
Răspunde Raportează
doinabacau 12 noiembrie 2014  
Ei bine,ne-ntoarcem la bunatatile de care am fost lipsiti atata vreme...!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc,draga Doina!Oricat ne impunem sa renuntam la dulciuri,cate un rasfat,din cand in cand,nu-l putem refuza!
Răspunde Raportează
doinabacau 13 noiembrie 2014  
Ele aduc savoare in viata noastra,daca nu avem interdictii drastice,nu are sens sa le excludem!
Răspunde Raportează
marimar82 12 noiembrie 2014  
Arata foarte bine toate si sunt sigura ca si la gust sunt la fel,felicitari!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc,draga mea!Sunt delicioase toate si foarte usor de facut!
Răspunde Raportează
Gabiuta 12 noiembrie 2014  
Bilutele arata super.E grea reteta?
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc frumos,Gabi!Bilutele sunt foarte bune si usor de preparat!Reteta o gasesti aici: carmencitavio.sunphoto.ro/bilute_de_cocos
O seara placuta!
Răspunde Raportează
NewImagine 12 noiembrie 2014  
blatul marmorat arata super! banuiesc ca si gustul e pe masura....
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Da,multumesc frumos,este un tort de zahar ars,super delicios!
Răspunde Raportează
lalea 12 noiembrie 2014  
Ce pot altceva sa scriu,draga Carmen,decat,ca sunt gustoase si arata minunat!
Umplutura bio:merisoare,caise,nuci, gem!
Mie-mi place mult,nuca de cocos,dar sunt singura,care o pap!
Pupici!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!De ceva vreme,incercam sa mancam cat mai sanatos,desi uneori se intampla sa mai calcam si stramb...poftele astea,bata-le vina!
Nuca de cocos,mai ales proaspata,este des prezenta in bucataria mea.Consumam lapte de cocos preparat in casa,fie ca atare,fie in diferite milkshake-uri,salate...
O noapte linistita,cu vise dulci!Pupici!
Răspunde Raportează
Florina 12 noiembrie 2014  
Placinta creata cu merisoare m-a facut sa-nghit in sec.
Esti o maestra a prajiturilor !
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc mult,draga Florina!Merisoarele sunt super bune in orice preparat,sunt deosebite!
Răspunde Raportează
andruta 12 noiembrie 2014  
Totul arata apetisant, asa cum ne-ati obisnuit... Chiar am dus dorul bucatelor tale.
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 noiembrie 2014  
Multumesc frumos,Andruta!Pentru ca sunt "in lucru" cu dantura si astfel nevoita sa stau mai mult in casa,am suficient timp de rasfat culinar pentru familia extinsa(fratele si cumnata mea)!...si,bineinteles,de navigare pe net!
Pupici!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.